Labello Lip Butter Raspberry Rosé

0 0

Lippenbalsem. Enigszins beschaamd moet ik toegeven dat ik hier sinds de pubertijd lichtelijk verslaafd aan ben. Mijn favoriet is al jaren Purol. Toch vind ik het leuk om af en toe een nieuwe variant te proberen. Een paar maanden geleden was bij de Etos de Lip Butter van Labello in de aanbieding. Ik kende deze nog niet en kocht hem om te proberen.

De verpakking
Labello Lip Butter Raspberry Rose Labello Lip Butter Raspberry Rose

De lip butter zit verpakt in een tinnen blikje. Ik ben hier geen fan van. Ik vind het onhygiënisch, zeker wanneer mijn nagels wat langer zijn. De verpakking vind ik er fris en vrolijk uit zien. De naam van de lip butter is “Raspberry Rosé” en het frambozenthema komt duidelijk terug in de verpakking. Het logo van Labello staat er op en de overige letters zijn ook in de huisstijl van Labello gedaan.

Labello Lip Butter Raspberry Rose

De ingrediënten.

De lip butter
Labello Lip Butter Raspberry Rose Labello Lip Butter Raspberry Rose

De butter heeft een roze kleur met een glans.

Labello Lip Butter Raspberry Rose

De substantie is romig, vettig en stevig. Precies zoals je van een lip butter verwachten mag. Toch smeert hij makkelijk uit.

Op de lippen
Labello Lip Butter Raspberry Rose

Eenmaal op de lippen geeft de lip butter een roze kleur af. Deze kleur trekt na een minuut of 10 weg, waarna alleen de glans over blijft. Ik had liever gezien dat de butter transparant was geweest. Deze wittige waas op mijn lippen vind ik er persoonlijk namelijk niet uit zien.
De butter voelt vettig aan op de lippen. Deze vettige laag blijft zeker wel een uur 2 a 3 drie zitten. Hij voedt mijn lippen goed en zorgt dat ze zacht en soepel worden. Qua smaak: hij smaakt naar lip product. Hij heeft niet een lekkere smaak, maar ook geen vieze.

Labello Lip Butter Raspberry Rose

Wat ik verder draag:
– Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Bourjous Contour Clubbing Eyeliner
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
W7 In The Buff Lightly Toasted Palette
l’Oréal Super Liner Perfect Slim
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
– MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation NW13
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
Benefit Brow Zings

Eindoordeel
De Lip Butter van Labello is een prima product. Hij heeft, zoals het een butter betaamt, een stevige, romige en vettige substantie. Hij voedt de lippen en maakt ze zacht. Hij blijft een aantal uur op de lippen zitten, maar een maaltijd overleeft hij niet. Qua smaak is hij neutraal. Toch vind ik een aantal dingen minder fijn aan deze lipbutter: dat hij in een blikje zit en dat hij duidelijk een licht roze waas achterlaat, welke toch wel een minuut of 10 op de lippen zichtbaar blijft. Voor overdag vind ik mijn lippenbalsemstick van Purol nog steeds het fijnst. Deze lip butter vind ik vooral fijn om op te smeren voor het slapen gaan, zodat gedurende de nacht mijn lippen gevoed worden.

Labello Lip Butter Raspberry Rose kost €2,99 en is verkrijgbaar bij de drogisterij.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *