Tag – Me time

0 0

Op verschillende blogs kwam ik de “me time” tag tegen. Ik ben gek op me time. Als onregelmatig werkende moeder is me time niet altijd even goed beschikbaar en dan is het extra genieten wanneer ik even dat moment echt voor mijzelf heb of iets leuks ga doen met vriendinnen of familie. Lezen jullie mee?

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Ik ben gek op het kijken van series. Veel series volg ik samen met mijn man (the Walking Dead, Chicago Fire en PD, Game of Thrones, Forever, the 100, Under the Dome en nog veel meer series), maar er zijn ook een aantal series die ik zelf volg, waaronder Flikken Maastricht, Moordvrouw en Noord-Zuid. Ook kijk ik tijdens “me time” graag naar: Hollands next top Model, America’s next top Model en the Voice. Verder vind het vermakelijk om op youtube videoclips te bekijken en steeds door te klikken naar andere videoclips. Soms kom je van die golden oldies tegen die jeugdherinneringen terug brengen. Tevens vind ik het leuk om een film te kijken en mijn (guilty pleasure) favoriet blijft toch wel de Titanic.

Me time

Wat draag je tijdens me-time? 
Het liefst draag ik een lekker zittende (slobber) trui en een trainingsbroek of zo’n lekkere huispak-achtige pyjama van de Pri.

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
Ik vind het fijn om tijdens “me time” geen make up te dragen. Wat ik wel graag gebruik is een lekker masker, een fijne douchegel en daarna een heerlijk geurende body mist, body butter (in de winter) of body lotion (in de zomer). Daarna nog een lekkere crème op het gezicht en mijn “me time” beauty ritueel is compleet.

Me time

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
The lace is on van Essie.

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Meestal iets van een sapje of frisdrank (Ice Tea of Rivella). Ik vind het heerlijk om sushi te eten tijdens me-time! Nootjes, chips, chocolade zijn ook dingen die ik erg lekker vindt. Soms eet ik ook hartige hapjes, denk aan kaasblokjes, kaas-peppersweets of dadels gevuld met roomkaas.

Me time Me time

Wat is momenteel je favoriete kaars?
Een kaars van Glade by Brise. Ik weet niet meer welke geur het precies is, maar de hoofdgeur is duidelijk gebaseerd op cranberry’s. Ik steek niet zo heel vaak geurkaarsen aan. Toch vind ik het heerlijk om tijdens “me time” een geurkaars aan te steken.

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Ja, ik vind het heerlijk om naar de sauna te gaan of een beauty behandeling te ondergaan. Of lekker wat gaan eten ergens met iemand om vervolgens naar de bioscoop te gaan of te gaan winkelen. Een dag naar een kattenshow gaan is ook een vorm van tijd voor mijzelf , samen met mijn moeder en zus en nichtjes. Wanneer ik tijdens de “me-time” alleen ben dan is dit vrijwel altijd thuis.

Me time

Ga je wel eens alleen naar de film?
Nee.

Favoriete webshop?
Bol.com. Ik ben gek op deze webshop omdat ze er van alles en nog wat hebben, ook voor de katten. Maar ook de webshop van de Douglas en Ici Paris zijn groot favoriet om te bekijken.

Me time

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *