Shoplog van allerlei beautyproducten

0 0

Vorige week was ik in de buurt van Utrecht centraal en spontaan besloot ik om even te gaan winkelen. Ik had nog een aantal cadeaubonnen en wilde graag langs de MAC counter in de Douglas. Ik deed verschillende aankopen en laat deze vandaag aan jullie zien!

Shoplog 19-04-2015

Dit was de voornaamste reden waarom ik naar Utrecht binnenstad wilde. Ik wilde graag een foundation, maar omdat mijn huid vrij licht van kleur is slaagde ik niet bij de drogist. Over de foundations van MAC hoor ik vaak positieve verhalen en ik wilde deze zelf wel eens proberen. Ik liet mij in de MAC adviseren door een MUA, we kwamen uit op de kleur NW13.

Shoplog 19-04-2015

De NYX concealer had ik ook hoog op mijn verlanglijstje staan. De vloeibare concealer die ik op dit moment gebruik (die van Maybelline Fit Me) vind ik eigenlijk nog net iets te donker. Daarnaast is hij ook bijna op. Dit budget merk heeft ook lichte vloeibare concealers in zijn assortiment. Helaas is NYX maar bij een beperkt aantal filialen te koop. Buiten bij Vredenburg verkopen ze geen NYX, maar binnen, op Hoog Catharijne, verkopen ze wel NYX! Daar nam ik de lichtste variant van deze concealer mee.

Shoplog 19-04-2015 Shoplog 19-04-2015 Shoplog 19-04-2015

Nadat ik bij de Douglas op Vredenburg geslaagd was, liep ik nog even door de binnenstad. Ik zag de Lush en besefte mij dat zij daar libscrubs verkopen; een product waar ik ook al een tijd naar op zoek ben, maar niet voor kon slagen op City Plaza in Nieuwegein. Ze hadden verschillende soorten libscrubs en na een uitgebreide test besloot ik voor de Mint Julips variant te gaan. Hoewel het niet druk in de winkel was, moest ik bij kassa lang wachten. Er was een Frans gezin voor mij bezig met afreken, maar nadat de cassière de producten had aangeslagen wilde deze mensen er van alles en nog wat bij. Kan gebeuren en ze boden ook aan dat ik wel eerst mocht. De tweede kassa was echter stuk en omdat alle producten op de eerste kassa al aangeslagen waren vroeg de cassière of ik het erg vond om even te wachten. Ik had geen haast dus geen probleem. Toen ik aan de beurt was gaf de cassière mij een Comforter Bubble Bar mee voor het lange wachten, dat vond ik zo ontzettend lief! Echt een top service van Lush!

Shoplog 19-04-2015

Ik gebruik eigenlijk geen glossjes, liever gebruik ik lipstick. Toch was ik ontzettend nieuwsgierig naar deze gloss van Dior, mede vanwege de prachtige verpakking. Daar ik nog wat cadeaubonnen had, besloot ik deze lipgloss mee te nemen.

Shoplog 19-04-2015

Ook had ik nog een kortingsbon voor de Lipfinity van Max Factor. Ik nam de kleur Just in Love mee.

Shoplog 19-04-2015

Mensen in mijn omgeving zijn ontzettend enthousiast over deze Primer. Ik besloot hem mee te nemen.

Shoplog 19-04-2015 Shoplog 19-04-2015

Ten slotte nog twee producten die ik on line had besteld. Het lakje Just Stitched uit de Cashmere Matte collectie van Essie kon ik in Vianen niet in de winkel vinden. Ik besloot hem on line te bestellen. Ik ben zo benieuwd naar dit lakje, op swatches vond ik hem prachtig!
Ook kwam ik deze eyeliner van Miss Sporty tegen on line. Getriggerd door de naam (the Miaoww Look) en de leuke verpakking met katjes, besloot ik deze ook te bestellen.

Shoplog 19-04-2015

De producten bij elkaar.

Alle producten (behalve -denk ik- de Lush Bubble Bar) zal ik binnenkort op mijn blog reviewen en dan zal ik ook uitgebreide(re) product informatie geven!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *