New in: zomerjasje

0 0

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen dagen! Ik heb er enorm van genoten. Ik heb al jaren geen zomer/tussendoor jas. Meestal als het warm werd trok ik een vest aan of een colbertje. Geprikkeld door de warme zon vond ik het toch eens tijd worden voor een zomerjasje. Ik vond vrijwel direct dit frisse zomerjasje en wil deze graag aan jullie laten zien vandaag :)

Bien Bleu jasje Bien Bleu jasjeIk heb het jasje gekocht bij de Sting in Nieuwegein. Daar hadden ze veel zomerjasjes, waarvan het merendeel ook nog was afgeprijsd. Daar word ik blij van!

Bien Bleu jasje

De buitenkant van het jasje is gemaakt van PU, de binnenkant is van Polyester. Ik vond de roze kleur vrolijk en fris. Lekker zomers.

Bien Bleu jasje

Het jasje heeft een kort model en is licht getailleerd. Persoonlijk vind ik het altijd fijn wanneer een jas getailleerd is, ik vind dat mooier afkleden.

Bien Bleu jasje Bien Bleu jasjeBien Bleu jasje

Het jasje bevat allerlei, subtiele, details, welke een speels effect geven. De kleur is in het echt nog een stukje feller roze. Dit komt helaas op de foto’s niet helemaal goed over. De onderstaande foto geeft de kleur nog het beste weer.

Bien Bleu jasje

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe zomerjas. Ik heb er direct ook al veel plezier van gehad met dit heerlijke weer. Mocht je nog een zomerjas zoeken dan raad ik je zeker aan om even bij de Sting naar binnen te gaan. Mijn jasje was afgeprijsd van €49,95 naar €35.

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *