Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

0 0

Zo, de naam van de nieuwe eyeliner van Miss Sporty is een hele mond vol: Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Eyeliner. Toen ik bij een on-line drogist wat aan het rondneuzen was, kwam ik per toeval deze eyeliner tegen. Ik ben een echte katten liefhebber en bij het zien van deze schattige verpakking kon ik het niet laten om deze eyeliner in mijn virtuele winkelmandje te stoppen. Dat de eyeliner lekker budgetproof is (€3,49) hielp daarin ook wel mee.

De verpakking
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

De eyeliner zit in een zwarte, stiftvormige verpakking. De verpakking is vrij druk en bevat veel details. De “oo” van het woord “look” zijn omgetoverd tot kattenoogjes met weelderige wimpers.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

De liner claimt “super precies” te zijn. Als je goed kijkt zie je al de vele details op de verpakking zitten.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Hierbij wat detail foto’s van de verpakking. Hoe schattig zijn die kattenkopjes en pootjes? Ik vind het heel leuk dat er zo aan de details is gedacht. Wat ik een pluspunt van de verpakking vind, is dat het kleurgebruik redelijk simpel is gehouden. De combinatie van zwart met zilver zorgt er voor dat de details opvallen, maar door het consistente kleurgebruik wordt er toch een wat rustiger geheel gecreëerd dan wanneer er ook nog eens van verschillende kleuren gebruik was gemaakt.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

De liner zelf komt uit een vilten stiftpunt. De punt is stevig, maar niet te. Door lichte druk uit te oefenen zet je een dunne streep, wanneer je wat meer druk uitoefent wordt de streep ook dikker. Wat mij betreft een prima punt.

Swatches
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Dit ziet er prima uit. De punt werkt makkelijk en precies. De kleur had van mij wel wat dieper gemogen.

Op het oog
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Ik zal eerlijk zijn: ik was behoorlijk teleurgesteld na de eerste keer swatchen op het oog. Het koste mij moeite om een nette lijn te zetten. De kleur was niet intens en wanneer ik nog een keer over de reeds gezette streep heen ging om de kleur bij te werken, ging de streep die ik al gezet had “glijden”. Toen de lijn er eenmaal op zat bleef hij wel de gehele dag goed zitten, zonder te vlekken o.i.d.

Full face:
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Welke producten ik op deze foto verder draag:
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown
Essence Lash Princess Volume Mascara
– NYX HD Concealer

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Natuurlijk moest de liner ook getest worden wanneer ik mijn volledige make-up had aangebracht. Zonder enige verwachting bracht ik de eyeliner aan en nu werd ik blij verrast. Het tekenen van de lijn ging veel gemakkelijker en de lijn was ook direct al een stuk zwarter. Toen ik nog een keer over de lijn heen ging, ging deze niet verschuiven. Toch mag de lijn van mij wel een stuk zwarter.

Full face:
Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner

Wat ik verder aan make-up draag:
– Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Bourjous Contour Clubbing Eyeliner
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
W7 In The Buff Lightly Toasted Palette
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
– MAC Mineralize Moisture SPF15 Foundation NW13
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
Benefit Brow Zings
– NYX HD Concealer
Guerlain Rouge G Lipstick Gemma

Eindoordeel
Voor het bedrag dat je voor deze eyeliner betaald is het op zich een prima eyeliner. Wanneer je een oogschaduw onder de liner gebruikt is er prima mee te werken. Zonder oogschaduw onder de liner gaat hij bij mij glijden over het ooglid. Dit kan eraan liggen dat mijn oogleden te vettig zijn voor deze liner. De lijn wordt niet in een keer intens zwart. Wanneer je een paar keer over de lijn heen gaat wordt de kleur wel intenser, maar persoonlijk had ik hem liever nog wat dieper zwart gezien. Hoewel ik aan de andere kant wel vind dat dit een wat zachter effect geeft op de oogleden. Wat ik wel een groot pluspunt vind is dat de liner gedurende de dag goed op het oog blijft zitten en niet gaat vlekken. Toch zal ik deze liner zelf niet snel opnieuw kopen.

Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Look Eyeliner kost €3,49 en is o.a. te koop bij de DA en de Etos.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *