MAC Please Me

2comments 0

Ik kan geen genoeg krijgen van lipsticks en daarom heb ik vandaag weer een lipstick review voor jullie, dit keer Please Me van MAC. Ik had de kleur Please Me al op verscheidene blogs voorbij zien komen en ik werd verliefd op de kleur. Zo’n kleur had ik nog niet in mijn stash. Toen ik van het najaar in Denemarken op vakantie was kwamen we tijdens onze trip naar Aarhus een MAC counter tegen in een warenhuis. Ik kon het niet laten en nam Please Me mee.

De verpakking
MAC - Please me MAC - Please me

Zoals de andere lipsticks van MAC zit de huls in een kartonnen doosje. Daarop staat om welke kleur en om welk type lipstick het gaat. Please Me is een lipstick uit de “matte” collectie.

MAC - Please me

Deze ingrediënten zitten in de lipstick. Ook dit staat op het doosje.

MAC - Please me MAC - Please me

Deze lipstickhuls is net als de meeste andere hulzen van MAC: zwart, een zeer subtiele glitter en met zilveren details. De vorm van huls laat zich het beste omschrijven als kogelvormig. De dop sluit door middel van een klik systeem. Een simpele huls zonder poespas. Ik kan deze huls wel waarderen.

De lipstick
MAC - Please me MAC - Please me

De lipstick zelf is schuin afgesneden en loop toe in een puntje. Dit vind ik de meest fijne lipstick vorm. Het werkt makkelijk en precies.

MAC - Please me MAC - Please me

In de huls heeft de lipstick een redelijk licht roze kleur, die mij qua kleurstelling wel doet denken aan oud-roze. De lipstick ruikt, zoals we gewend zijn van MAC, licht naar vanille.

Swatches
MAC - Please me MAC - Please me

De bovenste foto is met flits, de onderste zonder. De kleur is niet heel licht roze, maar ook niet heel donker. Hij zit een beetje in het midden. Qua ondertoon vind ik hem warm. De finish is mat, maar niet super mat. Op de swatch foto met flits lijkt hij een glans te hebben, maar in het echt is deze glans een stuk minder en is hij wel mat.

Kale lippen MAC - Please me MAC - Please me

Op de bovenste foto draag ik niets op mijn lippen. De middelste foto is gemaakt met flits en de onderste foto is gemaakt zonder flits. Hoewel Please Me wel wat stroef is brengt hij als nog vrij makkelijk aan. Ik heb gemerkt dat hij de neiging heeft om in de lijntjes te trekken én dat hij velletjes benadrukt. Scrubben is zeker een must voordat je deze lipstick aan brengt.
De lipstick blijft heel goed zitten. Een warme maaltijd en verschillende drankjes overleeft hij met gemak. Wat ik ook fijn vind is dat de lipstick bijna niet afgeeft. Naar mate hij langer op de lippen zit trekt hij wel steeds meer in de lijntjes. Ook heb ik gemerkt dat als je hem bijwerkt door er een laagje overheen aan te brengen, hij niet meer mooi zit op de lippen. Beter is het om eerst de “oude” lipstick te verwijderen en hem dan opnieuw aan te brengen, dit geeft een veel mooier resultaat.

MAC - Please me

Zo zag hij er na ruim 3,5u dragen uit. Ik had een warme maaltijd gegeten, een paar tussendoortjes en een aantal drankjes gedronken.

Full face:
MAC - Please me
MAC - Please me

Op bovenstaande foto’s draag ik verder:
– Essence I Lover Stage Eyeshadow Base
W7 Lightly Toasted Eyeshadow Palette
L’Oreal Super Liner Perfect Slim
Max & More Volumizing  & Lengthening Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
Maybelline Dream Pure BB Cream
– Maybelline Fit Me Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Benefit Brow Zings
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

MAC - Please me

Op deze foto heb ik dezelfde producten gebruikt als op de andere foto’s, met als verschil dat ik hier gebruik heb gemaakt van het Kiko Coral Burgundy Eyeshadow Palette.

Eindoordeel
Wat een prachtige lipstick is Please Me toch. Ik vind de kleur ontzettend mooi en de houdbaarheid van de lipstick is zeer goed. 4 uur op de lippen overleeft hij zeker, net als een warme maaltijd en verschillende drankjes. Wat ik jammer vind is dat de lipstick snel in de lijntjes trekt en velletjes benadrukt. Plus dat hij niet zo mooi bij te werken is, je kan beter de lipstick verwijderen en dan opnieuw de lipstick aanbrengen, dan dat je een laagje over je oude lipstick aan brengt bij het bijwerken. Ondanks de matte finish droogt Please Me mijn lippen niet uit, dat vind ik ook heel fijn. Al met al een zeer fijne en mooi lipstick wat mij betreft.

MAC Please Me kost €19 en is o.a. te koop bij de MAC webshop en MAC stores en Counters.

2 Comments
 • Naomi in Wonderland
  april 4, 2015

  Je ziet er alvast geweldig uit! En Mac lipsticks zijn en zullen voorlopig echt m’n favoriete blijven. Ik probeer soms wel eens een nieuw/ander merk, maar het is toch Mac niet haha. Heel fijn weekend toegewenst!

  • Beauty Charm
   april 4, 2015

   Dankjewel voor het compliment Naomi! Leuk te lezen dat MAC ook voor jou een favoriet merk is, ik vind ze ook een geweldige prijs/kwaliteit verhouding hebben :) Jij ook een heel fijn weekend en een fijne pasen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *