L’Oréal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

0 0

Foundation, BB Creams, CC Creams; er zijn tegenwoordig genoeg producten op de markt om je huid te voorzien van een egale teint. BB cream gebruik ik al een tijdje en daar ben ik best tevreden over. Na het enthousiasme van mijn zus over de Anti Rednesse CC Cream van L’Oréal besloot ik om deze ook te proberen. Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik van deze CC cream vind.

De verpakking
L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

De CC Cream komt in een tube. De verpakking is qua kleur groen met paars. De letters en de opdruk zijn in de huisstijl van L’Oréal. Ik vind de verpakking fris ogen. De cream bevat SPF20, iets wat mooi is meegenomen. Wat ik een nadeel vind aan de verpakking is dat je niet kunt zien hoeveel product er nog in de tube zit.

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Het product komt uit een smal tuitje. Dit werkt precies en hygiënisch. Wat mij betreft niets op aan te merken.

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

De crème is een Colour Correcting Beautifier. Hij belooft roodheid te neutraliseren voor een perfecte nude look. Tevens zou de crème in een foundation moeten veranderen.

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Bovenstaande foto’s geven de informatie op de achterkant en de ingrediënten weer.

Swatches
L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

De creme is vrij dun van substantie en heeft een licht groene kleur. Als je goed kijkt zie je allemaal stippels in de creme zitten. Dit zijn de kleur capsules, die zich aanpassen naar je eigen teint. Ik ben benieuwd!

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Hier schrik ik wel een beetje van. De crème is er oranje, veel te oranje voor mijn huid…

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Zo ziet de crème er uitgesmeerd uit. Zoals je kunt zien is deze crème echt veel te oranje voor mij. Ik heb ook niet de indruk dat de kleur zich aan heeft gepast naar mijn huidskleur. Dat belooft niet veel goeds voor mijn gezicht…

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Hier nog even alle drie de foto’s naast elkaar.

Op het gezicht
L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Op bovenstaande foto draag ik geen producten op mijn gezicht. Op zich heb ik niet heel erg veel last van roodheden in mijn gezicht.

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Hier draag ik de CC Cream. Op zich valt het mij nog mee met hoe oranje hij uiteindelijk uitviel op mijn gezicht. Desalniettemin is de creme té oranje voor mijn gezicht. Met de verdeling van het product moet je snel zijn, anders krijg je een vlekkerig resultaat. Als je goed kijkt bij mijn (vanuit jullie gezien) rechteroog, zie je daar, bij mijn haargrens en onder min oog, oranje vlekken zitten. Hier heb ik het product niet snel en goed genoeg verdeeld. L’Oréal schrijft zelf op haar website dat het ook mogelijk is om de CC Cream op bepaalde delen van het gezicht aan te brengen. Ik denk dat dit voor mij niet verstandig is, dat het dan helemaal een vlekkerige bedoening wordt.
De droge plekjes worden geaccentueerd door deze crème. Ondanks de verzorgende werking denk ik dat het daarom niet geschikt is voor mensen met een droge huid.

Essence Lash Princess Volume Mascara

Bovenstaande foto met al mijn make-up op. Ik heb de volgende producten gebruikt:
– Essence I Love Stage Eyeshadow Base
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
L’Oreal Super Liner Perfect Slim
– Maybelline Fit Me Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Max & More Eyebrow Pencil
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
– Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine Lipstick 6 Pink in Devotion

L'Oreal Paris Nude Magique CC Cream Anti Redness

Nog even het effect naast elkaar.

Eindoordeel
Ik ben geen fan van deze CC cream van L’Oréal. In hoeverre hij echt werkt tegen roodheden kan ik niet beoordelen, daar heb ik simpelweg een te egale huid voor op dit moment. Wat ik wel kan beoordelen is dat ik de crème echt veel te oranje vind. Hij past zich qua kleur onvoldoende aan naar mijn lichte huid om mooi te matchen. Er is slechts één kleur beschikbaar, ik denk dat deze crème daardoor voor maar een klein aantal mensen geschikt is qua kleur. Ook vind ik het een nadeel dat je snel en precies te werk moet gaan met het aanbrengen omdat je anders een vlekkerig resultaat krijgt. Overigens blijft de crème wel de hele dag goed op zijn plek zitten. Mocht je overwegen om deze CC Cream te kopen, dan is mijn advies om zeker even in de winkel te kijken of de match qua kleur goed is met jouw huid.

L’Oréal Nude Magique CC Cream kost (afhankelijk van de winkel) ongeveer €12,49 en is verkrijgbaar bij o.a. het Kruidvat en de Etos.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *