Herbal Essences Droogshampoo Party Re-Fresh

0 0

Eerder schreef ik over een droogshampoo van Batiste, eentje die ik erg fijn vind. Na mijn tweede bus te hebben versleten besloot ik om eens een andere droogshampoo te proberen. Bij het Kruidvat waren de producten van Herbal Essences in de aanbieding. Ik besloot de Party Re-Fresh droogshampoo mee te nemen. Een limited edition met een exclusieve geur – aldus de verpakking.

De verpakking
Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences Droogshampoo

Ik vind de verpakking ontzettend leuk gedaan. Lekker vrolijk en fleurig en helemaal in de stijl van Herbal Essences, Ik hou ook van roze, dus dat is voor mij zeker een pré.

Herbal Essences Droogshampoo

Informatie op de achterkant en de ingrediënten. De droogshampoo belooft een instant boost van frisheid voor je haar.

De test
Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences Droogshampoo

Op bovenstaande foto’s kun je goed zien dat mijn haar vrij vet is. Tijd om daar verandering in aan te brengen!

Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences Droogshampoo

Ik breng de droogshampoo aan, masseer het met mijn vingers in en borstel het vervolgens door. De droogshampoo heeft een frisse, ietwat zoete geur. Hoewel ik de geur wel lekker vind, vind ik dat hij te lang blijft hangen in mijn haar. Lees: hij blijft uren hangen. Wat mij betreft mag deze wel een stuk sneller vervliegen.

Herbal Essences Droogshampoo Herbal Essences Droogshampoo

De droogshampoo doet wat hij belooft: hij geeft mijn haar een frisse boost, maar wel voornamelijk bij mijn scheiding. De droogshampoo laat geen witte waas achter, daar ben ik blij om. Toch vind ik deze droogshampoo niet heel prettig werken. Wanneer ik hem opspuit voelt mijn haar in eerste instantie wat vochtig aan. Dat zie ik als ik goed kijk ook terug op de foto’s (bij mijn lok rechts), ondanks dat ik hem goed ingemasseerd heb én uitgeborsteld. De scheiding weet hij wel goed vetvrij te maken.

Wat ik op bovenstaande foto’s aan make-up draag:
– Cartrice Prime and Fine Eyeshadow Base
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
– Essence All About Nude Eyeshadow Palette
W7 Lightly Toasted Eyeshadow Palette
Essence Lash Princess Volume Mascara
– Max Factor Excess Intensity Longwear Eyeliner Brown
– Maybelline Dream Pure BB Cream
– Maybelline Fit Me Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Max & More Eyebrow Pencil
– Sleek Blush Rose Gold
– Essence Blush My Lips Lipstick

Herbal Essences - Droogshampoo

De voor en na foto nog even naast elkaar.

Eindoordeel
Ik ben niet helemaal tevreden over deze droogshampoo. Hij werkt wat mij betreft niet effectief genoeg. Hij weet mijn scheiding wel goed vetvrij te maken, maar de rest van mijn lokken vind ik er toch wat vettig uit blijven zien. Daarnaast vind ik dat mijn haar binnen een uur of 3 a 4 toch wel weer vet wordt, ondanks dat ik deze droogshampoo gebruikt heb. Wat ik dan wel weer een pluspunt vind is dat hij geen witte waas in mijn haar achter laat. Voor een kortdurende boost werkt hij prima, maar niet om het wassen van het haar een dagje uit te stellen. Ik zal hem zelf in ieder geval niet opnieuw kopen, deze formule werkt voor mijn haar niet afdoende.

Herbal Essences Droogshampoo Party Re-Fresh kost €2,99 en is o.a. te koop bij Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *