Dior Addict Gloss Fancy Purple

0 0

Lipgloss is een product welke ik niet vaak gebruik. Ik vind de substantie vaak niet prettig. Lees: te plakkerig. Toch ging mijn gedachten al enige tijd naar de Addict Gloss van Dior. Ik vind de verpakking prachtig en ik las meerdere positieve ervaringen met deze gloss. Ik besloot hem te kopen en ging voor de kleur “Fancy Purple”.

De verpakking
Dior Addict Gloss Fancy Purple

De tube van de lipgloss zit verpakt in een zilveren doosje. Hierop staat welke kleur het betreft en de ingrediënten. De lipgloss zou een spiegelende glans hebben en volume geven. Daarnaast zou hij de lippen verzorgen. Het doosje vind ik er al mooi uit zien.

Dior Addict Gloss Fancy Purple

Dit zijn de ingrediënten.

Dior Addict Gloss Fancy Purple Dior Addict Gloss Fancy Purple Dior Addict Gloss Fancy Purple

Hoe prachtig is dit? Ik vind de huls persoonlijk heel mooi. Minimalistisch doch chique. Het logo van Dior prijkt door middel van reliëf op de huls. De gloss zelf is zichtbaar door de huls heen en komt door de vormgeving van de huls goed tot zijn recht. Ik vind het ook leuk dat de huls zelf vierkant is, maar dat de binnenkant van de huls, waarin de gloss zit, rond is. Dit zorgt voor een speels effect. De zilveren dop maakt voor mij het plaatje compleet.

Dior Addict Gloss Fancy Purple

De dop die op de huls zit maak je vast en los door middel van een draai mechanische. Wanneer je de dop los draait schiet het kwastje automatisch iets omhoog. Wanneer je hem weer dicht doet voel je wat tegendruk.

Dior Addict Gloss Fancy Purple

De gloss zelf breng je aan door middel van een kwastje. Dit werkt prima, ik heb hier niets op aan te merken.

Swatches
Dior Addict Gloss Fancy Purple Dior Addict Gloss Fancy Purple

De bovenste foto is genomen met flits, de onderste foto in natuurlijk licht. De gloss is roze (en niet paars zoals de naam van de gloss doet vermoeden) en bevat veel glitter. Dit laatste is iets waar je van moet houden. Persoonlijk kan ik dit zeker waarderen. De swatch is gemaakt met één veeg. De lipgloss is niet super dekkend, maar de kleur is wel op te bouwen.

Op de lippen
Kale lippen

Dit zijn mijn lippen zonder product (ter vergelijking). Zoals je kunt zien zijn mijn lippen van zichzelf erg bleek.

Dior Addict Gloss Fancy Purple Dior Addict Gloss Fancy Purple

De bovenste foto is met flits, de onderste foto is in natuurlijk licht. De gloss heeft een mooie roze kleur die mijn lippen wat donkerder maakt en bevat vooral heel veel glitter bevat. De substantie van de gloss is redelijk dik, maar niet plakkerig.

Full face
Dior Addict Gloss Fancy Purple

Wat ik verder draag:
– Essence I Love Stage Eyeshadow Base
– Essence Matt Effect Eyeshadow 22 Blockbuster
L’Oreal Super Liner Perfect Slim
Max & More Volumizing  & Lengthening Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
– Lancome Cushion Foundation
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Sleek Blush Rose Gold
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown
– Maybelline Fit Me Concealer

Eindoordeel
Ik ben ontzettend blij dat ik deze lipgloss mee naar huis heb genomen. De gloss zit prettig op de lippen. De substantie is voor mijn voorkeur niet te dun en ook niet te dik. Daarnaast is de substantie niet plakkerig, iet wat ik fijn vind. De kleur vind ik ontzettend mooi en de glitters geven de kleur een speelse uitstraling. De verpakking vind ik prachtig. Simpel en chique, ik hou daar wel van. Voor wat betreft de houdbaarheid: de gloss blijft zijn 2 á 3 uur zitten. De glans slijt er wel van af. Een drankje overleeft hij nog wel, evenals een klein hapje. Na een maaltijd moet hij echter wel bijgewerkt worden.
De Dior Addict Gloss is niet goedkoop. Hij is verkrijgbaar vanaf €31,50. Het is aan jezelf of je deze prijs het waard vind voor een lipgloss en het luxe gevoel wat je van deze gloss krijgt. Bij Ici heb je regelmatig acties waarbij je 40% korting krijgt op alle lipgloss’ en lipsticks, mocht je overwegen om deze gloss te kopen dat zou ik zeker wachten op een dergelijke actie. Ik vind deze gloss zeker een aanrader!

Dior Addict Gloss is verkrijgbaar vanaf €31,50 bij o.a. Ici Paris XL en Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *