Maybelline Dream Pure BB Cream

0 0

Ik heb van mijzelf een redelijk egale huid. Een dekkende foundation heb ik niet echt nodig en tot nog toe heb ik ook geen foundation gevonden die ik prettig vind zitten of die mooi matcht. Toch vind ik het fijn om een product te gebruiken welke mijn huid nog net iets meer egaliseert en gewoonweg een net iets mooiere finish geeft. Een aantal jaar geleden probeerde ik een BB cream en sinds dien gebruik ik dagelijks een BB cream. Wat ik fijn vind aan een BB cream is dat deze de huid verzorgt en er voor zorgt dat mijn huid er mooier uit komt te zien, zonder dat ik het gevoel heb dat er een dikke plamuurlaag op mijn gezicht zit.
Vandaag laat ik jullie de Maybelline Dream Pure BB cream in Light zien en vertel ik wat ik van deze BB cream vind.

De verpakking
Maybelline - Pure Dream BB Cream

Maybelline - Pure Dream BB Cream

De BB cream zit in een knijp tube. Ik vind de verpakking vrolijk ogen, maar vooral ook functioneel. Hij werkt hygiënisch en precies. Wat ik een nadeel vind is dat je niet kan zien hoeveel product er nog in de tube zit.

Informatie op de achterkant:
Maybelline - Pure Dream BB Cream

Swatches
Maybelline - Pure Dream BB Cream
Maybelline - Pure Dream BB Cream

Maybelline - Pure Dream BB Cream

Dat ziet er goed uit. De BB cream heeft een prettige substantie die goed uitsmeert.

Op het gezicht
Op deze foto draag ik geen make up:

Gezicht zonder make up

Zoals je kunt zien is mijn huid vrij egaal en heeft weinig last van roodheden.

Op deze foto draag ik de BB cream op mijn gezicht:
Maybelline - BB cream
Mijn huid is nog egaler en ook glimt mijn huid iets minder. Dekkend zou ik de BB cream niet willen noemen, maar hij zorgt er zeer zeker voor dat mijn huid er egaler uit ziet.

De complete look:
Maybelline - BB cream

Andere foto’s waarop ik de BB cream draag:
Max & More - Mascara

Etos Primer - Refreshing

Batiste - Droogshampoo

Eindoordeel
Ik gebruik de Maybelline – Dream Pure BB cream inmiddels al ruim een jaar. Daarvoor gebruikte ik een BB cream van Garnier, maar sinds ik de BB cream van Maybelline ontdekt heb is de Garnier BB cream voor mij niet meer interessant.
Ik vind de BB cream ontzettend fijn. Hij is zuinig in gebruik, smeert prettig uit en de verpakking werkt prettig en hygiënisch. Ik vind dat de BB cream een prima dekking geeft. Hij voelt luchtig en comfortabel aan en egaliseert mijn huid op een natuurlijke manier. Ook voedt hij mijn huid. Ik gebruik deze BB cream als dagcreme en dat werkt voor mij goed. De finish vind ik mooi, natuurlijk en licht matterend. Hij blijft gedurende de dag goed zitten.
Wat mij betreft zeker een aanrader!

Maybelline Dream Pure BB cream kost €9,99 en is verkrijgbaar bij onder andere de Etos en het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *