L’oreal Super Liner Perfect Slim

0 0

Wat mij betreft is eye liner een van de producten die de ooglook helemaal af maakt. Het geeft net dat stukje extra. Met een kwastje kan ik niet zo goed overweg, maar een stiftliner vind ik wel fijn werken. Ik las veel enthousiaste reacties van beautybloggers over de Super Liner Slim Fit van L’oreal. Ik nam hem mee naar huis om hem zelf te proberen.

De verpakking
L'oreal Super Liner Perfect Slim

De liner zit in een pen. De verpakking is zwart met gouden afdruk. Dit vind ik mooi; het oogt luxe. Op de plek waar je de liner vasthoudt is de pen wat smaller. Ook zit daar ruwer plastic, waardoor je de stift beter vast kunt houden. De pen ligt daardoor fijn in de hand.

L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim

De pen heeft een vilten stift met een spits toe lopende punt.

Swatches
L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim

De bovenste foto is met flits gemaakt, de onderste foto zonder. Zoals je kunt zien kun je met de liner zowel dikke als dunne lijnen tekenen. De liner heeft een lichte glans. Dit vind ik zelf wel mooi. In direct daglicht valt deze glans echter bijna niet op. Het zwart had van mij nog wel wat intenser mogen zijn. Ook zie ik dat hij op de swatch foto’s iets in de lijntjes trekt.

Op het oog:
L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim

De bovenste foto is met flits en de onderste foto is zonder flits. Wanneer ik de liner aanbreng nadat ik een primer (en eventueel oogschaduw) heb aangebracht, trekt hij niet in de lijntjes. Door de smalle punt kun je precies werken met deze liner, dat vind ik fijn. Wel moet ik soms 2 maal over dezelfde plek heen met de liner, omdat hij niet direct intens zwart kleurt.

Full face:
L'oreal Super Liner Perfect Slim L'oreal Super Liner Perfect Slim

Wat ik verder aan make up draag:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
– Essence All About Nude Eye shadow Pallet
– Essence Hello Autumn Eye Pencil Charlie Seen in Green
– Max & More Volumizing & Lengthening Mascara
Benefit Brow Zings
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB cream
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080-206
– Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Op de onderste foto draag ik de volgende lipstick:
– MAC Viva Glam VI

Eindoordeel

Ik vind de Super Liner Perfect Slim van L’oreal een fijne eyeliner. De pen is fijn gevormd en ligt daardoor lekker in de hand. De stift is practisch en werkt fijn. Hoewel de liner van mij nog wel intenser zwart had gemogen, is de intensiteit wel goed op te bouwen. De liner vlekt niet en blijft gedurende de dag goed zitten, mits je eerst een oogschaduw primer aan brengt. Ik heb zeker wel een maand of 3 met de liner gedaan (als het niet langer is). De houdbaarheid is dus goed, de liner droogt niet snel uit. Inmiddels ben ik aan mijn tweede pen begonnen. Ik vind deze eyeliner zeker een aanrader!

L’oreal Super Liner Pefect Slim kost €12,99 en is o.a. verkrijgbaar bij de Etos en het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *