Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream

0 0

In de winter heb ik snel last van droge handen, vooral mijn knokkels en vingers. Handcrème is een item wat ik standaard in mijn tas bij mij heb en ik vind het leuk om af en toe een nieuwe uit te proberen. Ik vind het belangrijk dat een crème snel intrekt en goed verzorgend is. Ook moet hij niet te dik van substantie zijn. Ik heb een hele tijd de “Weleda Pomegranate Regenerating Hand Cream”  gebruikt, maar ik deze vind ik eigenlijk net te sterk van geur. Ook vind de verpakking niet heel prettig, hij wordt snel vies. Dat vind ik jammer, want ik vind hem wel heel fijn werken. Het werd tijd om een nieuwe handcrème te proberen. Bij het Kruidvat nam ik de Pure Argan Hand & Nail Cream van Inecto mee.

De verpakking
Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream

De handcrème zit in een plastic tube. Op de tube staat de naam van de crème en het merk. De crème is intensief verzorgend en verzachtend en ook is hij vrij van parabenen. Ik vind de verpakking mooi vormgegeven. Het geeft mij een mediterraan gevoel. Dit komt door het kleurgebruik op de verpakking. De terra kleuren doen mij denken aan het Marokkaanse landschap. Ik vind dit goed gevonden van de fabrikant, de kleuren matchen met de Arganolie, welke onderdeel is van de handcrème.

Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream

De tube vind ik fijn in gebruik. Hij is stevig en vervormt niet. De tube is zo gevormd dat de crème niet overal gaat zitten wanneer je de dop er op draait. Het gat waar de creme uit komt blijft zo mooi schoon.

Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream

Informatie op de achterkant en de ingrediënten.

De crème
Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream

De crème is niet heel dik van substantie, maar ook niet heel dun. Hij smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Wel laat hij de eerste minuten een soort van “vettig”  laagje achter op de handen. Daarna trekt deze weg en is de huid van mijn handen zacht en soepel. De crème heeft een hele subtiele geur. Ik kan niet goed omschrijven waar hij nu precies naar ruikt, wel is de geur licht zoetig. Je moet echter wel aan je handen ruiken om de geur te kunnen ruiken.

Eindoordeel
Ik vind de Pure Argan Hand & Nail Cream van Inecto een fijne crème. De tube werkt praktisch en hygiënisch. De crème zelf heeft een prettige substantie, niet te dik en ook niet te dun. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Hij verzorgt mijn handen goed, zelfs wanneer ze heel droog zijn. De crème heeft geen overheersende geur. Dat is een kwestie van smaak, maar persoonlijk vind ik dat heel prettig. Wat mij betreft is deze handcrème zeker een aanrader!

Inecto Pure Argan Hand & Nail Cream kost €3,99 en is o.a. te koop bij het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *