Garnier Micellair Reinigingswater

0 0

’s Avonds je gezicht weer schoonmaken; ik vind het altijd een rottig klusje. Elke keer gebruik ik toch wel 4 producten om mijn make-up er goed van af te halen. Ik vind het belangrijk om iedere avond mijn gezicht goed te reinigen, maar het zou best fijn zijn als dat met wat minder producten ook zou kunnen. Garnier heeft een Micellair Reinigingswater op de markt gebracht die alle make up kan verwijderen, zodat je niet verschillende producten hoeft te gebruiken. Toen deze laatst in de aanbieding was nam ik hem mee om te testen.

De verpakking
IMG_4372a

Het reinigingswater zit in een doorzichtige fles met groene details. Ik vind deze groene details passen bij het logo en de uitstraling van Garnier.

IMG_4383a

De dop sluit praktisch middels een kliksysteem. De fles sluit goed af en het water is goed te doseren. Het water zelf is geurloos.

IMG_4375a IMG_4376a

Informatie op de achterkant van de fles en de ingrediënten. Je gebruikt het Micellair Reinigingswater door het op een wattenschijfje aan te brengen en vervolgens je gezichtsmake-up er mee af te nemen. Bij oog make-up kun je eventueel het wattenschijfje eerst op je ogen leggen om de make-up te laten weken, waarna je de make-up van je ogen kan wrijven.

Op het gezicht
477a

Op bovenstaande foto draag ik de volgende producten op het gezicht:
– Essence I Lover Stage Eyeshadow Base
– W7 In the Buff Eyeshadow Palette
L’Oreal Super Liner Perfect Slim
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
– Catrice Prime and Fine Pore Refining Base
Maybelline Dream Pure BB Cream
– Maybelline Fit Me Concealer
Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Benefit Brow Zings
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
Estee Lauder Pure Color Envy Discreet

495a 510a

Het reinigingwater verwijdert mijn make-up gemakkelijk. Met mijn oog make-up merk ik dat het fijn eerst om deze eerst een beetje te laten “weken” alvorens ik deze er vanaf wrijf.

542a

Al mijn make-up verwijdert.

530a

Niet heel smakelijk, maar dit is het resultaat. Ik heb de watjes aan beide kanten gebruikt.

Eindoordeel
Ik vind het Micellair Reinigingswater van Garnier een ontzettend fijn product. Het verwijdert mijn make-up zonder problemen en ik vind het heel praktisch dat je alleen dit water nodig hebt om je gezicht volledig te reinigen. Zeker wanneer je weg gaat is dit heel handig. Ik merk ook dat het product zacht voor de huid is, na gebruik voelt mijn huid zacht aan en totaal niet trekkerig o.i.d. Wel vind ik het prettig om na het gebruik van dit water mijn gezicht nog even volledig te reinigen met een tonic.

Garnier Micellair Reinigingswater kost €6,99 en is verkrijgbaar bij o.a. de Etos en het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *