Timberland schoenen & Werk outfit

0 1

Tot voor kort werkt ik op een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Een woning met 21 cliënten waar 24 uur per dag zorg wordt geboden. De cliënten hebben een licht tot matig verstandelijke beperking, al dan niet gepaard met psychische problematieken. De doelgroep van de woonvoorziening is niet specifiek. De leeftijden variëren tussen de 19 en 70 jaar en ook de handicaps van de cliënten lopen zeer uit een (Down syndroom, Autisme, Hypochondrie, Prader Willy, 22q11 sequentie, Gapo syndroom; dit is slechts een greep van de verschillende soorten handicaps die de mensen die op deze woning wonen hebben). Dit maakt het werk ontzettend divers en afwisselend. Continu moet je schakelen. Agressie komt zeker wel voor, maar dit blijft over het algemeen beperkt tot verbale agressie. Het type begeleiding is niet gericht op mensen die continu agressie vertonen, wel wordt er de-escalerend gewerkt.
Ten gevolgen van de reorganisatie die gaande is binnen de stichting, ga ik komende week over naar een andere woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. De voorziening waarop ik ga werken biedt ook 24 uur zorg. Op de voorziening wonen mensen die in een hoge mate behoefte hebben aan structuur. De mensen hebben voornamelijk een stoornis in het autistisch spectrum, al dan niet gepaard met andere gedragsproblematieken. Op deze voorziening is de kans reëel dat ik te maken zal krijgen met fysieke agressie. Ik moet hiervoor een cursus CFB (controle fysieke beheersing) gaan volgen, waarin ik leer om mijzelf te weren tegen fysiek geweld en waarin ik leer om door middel van fysieke beheersing de cliënt tegen zichzelf te beschermen en de omgeving te beschermen. De voorziening waar ik kom te werken heeft een BOPZ status. Er wonen cliënten bij wie, in geval van nood, middelen en maatregelen toegepast mogen worden (denk aan fixeren en separeren). Ik hoop het niet mee te hoeven maken, maar het kan voorkomen dat ik deze handelingen uit moet gaan voeren.

Op de vorige voorziening moest ik rekening houden met mijn kleding keuze in die zin, dat ik voldoende bedekkende kleding droeg. De fysieke belasting was niet enorm zwaar en ik liep over het algemeen op schoenen die ik leuk vond en fijn vond lopen. Ik heb wel een aantal paar schoenen met platte zolen, maar deze hebben geen goed profiel en zijn al helemaal niet echt stevig bij de neuzen. Op de nieuwe voorziening loopt al het personeel met een pieper rond en kan het gebeuren dat ik opgepiept word om te helpen bij een agressie incident. Haast is dan geboden en het lijkt mij wel zo handig om een stevig paar schoenen aan te hebben waarop ik niet snel uitglijd. En waarbij de neuzen ook voldoende stevig zijn.
Om die reden ging een aantal weken geleden op zoek naar een stevig paar schoenen met een goed profiel. Het was volop uitverkoop, dat kwam goed uit. Uiteindelijk slaagde ik voor een paar Timberlands. Vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Timberland Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots

In de uitverkoop vond ik deze stoere Timberlands. Het zijn halfhoge enkelboots in de kleur cognac. Je hebt ze ook in het zwart, maar ik vond bij mijzelf deze kleur net wat frisser staan. Wat ik leuk vind is dat de schacht zowel omhoog kan staan, als omlaag gevouwen kan worden. Op die manier kun je afwisselen. Ik vind het een leuk detail dat het logo van Timberland aan de zijkant van de schoenen staat. De schoen bestaat uit zowel glad leer als suède. In combinatie met de vrolijke veters vind ik dat een speels effect geven. De schoenen zijn heel stevig. Ik kan de schoenen tot over mijn enkels vastmaken, waardoor ze nog eens extra stevig zitten.

Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots Timberlands Enkelboots

Dit is een outfit zoals ik hem naar mijn werk zou dragen. Een simpele skinny jeans met een leuke trui. Hier draag ik de schacht van de schoenen omhoog, maar de voorflap omlaag. Een simpele maar doeltreffende outfit, waarin ik veel bewegingsvrijheid heb.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe Timberlands en hoop veel plezier van ze te mogen beleven. Op dit moment is dit model in de uitverkoop. De nieuwprijs is €149,95 De prijzen variëren afhankelijk van bij welke winkel ze je koopt. Ikzelf heb ze bij de Nelson gekocht waarbij je het 2e paar voor €1 kreeg.

Timberland Enkelboots in de kleur cognac kosten €149,95, maar de uitverkoopprijzen variëren. Ze zijn o.a. bij de Nelson en Omoda te koop.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *