Something blue: twee blauwe Essie lakjes

0 2

Ik heb nagellakjes in alle kleuren van de regenboog. Ik vind het leuk om te variëren en om af en toe (wanneer ik de tijd heb) een nail art te maken. Ik heb voornamelijk lakjes van Essie. Over het algemeen vind ik de kwaliteit goed en lakken de lakjes prettig. Ook het kwastje vind ik fijn werken.
Vroeger vond ik blauwe nagellak maar niets. Ik vond het er uit zien alsof mijn vingers tussen de deur waren gekomen. Tot ik een paar jaar geleden tegen een prachtig blauw lakje aan liep (Aruba Blue). Ik werd verliefd en sinds dien kan ik een mooie blauwe nagellak heel goed waarderen en draag ik deze regelmatig. Vandaag laat ik twee blauwe lakjes van Essie aan jullie zien, namelijk Mezmerised en Aruba Blue. Dit zijn twee lakjes die in het vaste assortiment van Essie zitten.

De verpakking
Het linker lakje is Aruba Blue en het rechter lakje is Mezemerised.
Met flits:
Essie Aruba blue & Mezmerised

En zonder flits:
Essie Aruba blue & Mezmerised

Beide lakjes zitten in de typische Essie verpakking. Simpel doch degelijk. Op de verpakking van Aruba Blue is het Essie logo door middel van reliëf zichtbaar. Op de verpakking van Mezmerised is het logo door middel van een witte opdruk zichtbaar. Ook staat daar op de verpakking dat het nagellak betreft.

Mezmerised
Met flits:Essie Mezmerised

En zonder flits:
Essie Mezmerised

Mezmerised is een romige kleur blauw. De kleur bevat geen glitter en van zichzelf heeft hij ook niet heel veel glans. De glans moet van een topcoat komen, deze draag ik ook op de bovenstaande foto’s. De kleur zonder flits komt het dichtst bij de werkelijke kleur. De lak dekt in twee laagjes en lakt egaal. Persoonlijk vind ik dit een hele mooie kleur voor in het najaar/de winter.

Aruba Blue
Met flits:Essie Aruba Blue

Zonder flits:
Essie Aruba blue

Aruba Blue is een diep blauwe kleur welke een prachtige shimmer bevat. Hij glanst van zichzelf al heel mooi, maar een topcoat zorgt er voor dat de glans en de kleur nog beter tot zijn recht komen. Op de bovenstaande foto’s draag ik een topcoat en de onderste foto geeft de kleur het beste weer.
Dit is wat mij betreft een prachtige kleur voor in de zomer. De zon zorgt er voor dat de kleur en de glans dan op hun mooist er uit zien.
Ook dit lakje werkt prettig. De kleur dekt in twee lagen.

Eindoordeel
Ik vind beide lakjes prachtig. Mijn persoonlijke favoriet is Aruba Blue vanwege zijn prachtige glans en diepe kleur.
De kwaliteit van beide lakken is goed. Ze brengen prettig aan, zijn dekkend in twee laagjes en het kwatsje lakt fijn. De lakjes van Essie blijven, mits ik een goede topcoat draag, een dag of 3 a 4 goed zitten, afhankelijk van de conditie van mijn nagels.

Essie Mezmerised en Essie Aruba Blue kosten beide €9,99 zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos en Bekijk op bol.com

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *