Sleek Blush Rose Gold

0 1

Een mooie blush kan ik altijd waarderen. Het geeft mijn wangen een gezonde kleur. Ik hou van een blush met glans omdat dit een mooie gloed geeft.
Orgasm van Urban Decay lijkt mij een prachtige blush. Helaas is deze niet in Nederland te koop. Ook is de blush vrij prijzig. Men zegt dat de Rose Gold blush van Sleek een dupe van Orgasm is. Gezien de gunstigere prijs en betere verkrijgbaarheid in Nederland besloot ik om deze te proberen.

De verpakking
Sleek – Blush Rose Gold

Sleek – Blush Rose Gold

De blush zit in een simpele doch degelijke verpakking. De verpakking is zwart, met voorop het merk en type product afgebeeld. Persoonlijk hou ik van dit soort simpele verpakkingen. Het oogt netjes en ik vind het een luxe uitstraling hebben. Aan de binnenkant zit een spiegel, dit vind ik een pluspunt.

Informatie op de achterkant:
Sleek - Blush Rose Gold

Het product
Met flits:
Sleek – Blush Rose Gold

Zonder flits:
Sleek - Blush Rose Gold

Zoals je goed kunt zien op de foto met flits bevat deze blush een goude glans. De blush heeft een warme kleur roze, persoonlijk mijn favoriete kleur voor een blush.

Swatches
Met flits:
Sleek - Blush Rose Gold

Zonder flits:
Sleek - Blush Rose Gold

Wauw, wat vind ik dit er goed uit zien! Wat een prachtige warme kleur en wat een goed pigment. Ik vind de structuur heel fijn. Het poeder is zacht, maar zeker niet kruimelig. De gouden gloed is zo op de swatch best wel heftig. Wanneer je de blush op de wangen aanbrengt is het effect wat zachter.
De pigmentatie is dik in orde. Door de sterke pigmenatie moet je bij het aanbrengen uitkijken. Je brengt al snel te veel aan.
De blush heeft een warme ondertoon. Om die reden zal hij, naar mijn mening, het mooist staan bij mensen met een warme ondertoon in hun huid. Bij mensen met een koele ondertoon zal deze blush, denk ik, minder mooi staan.

Op het gezicht
Mijn wang zonder blush:
Wang zonder product

Met blush:
Sleek – Blush Rose Gold

Hier kun je goed de prachtige, warme, gouden gloed zien. De gouden shimmer is op de wang subtieler aanwezig dan dat hij in de swatches is. Een highlighter heb je met deze blush niet meer nodig.

Full face:
Sleek – Blush Rose Gold

Sleek – Blush Rose Gold

Eindoordeel
Ik ben zeer te spreken over deze blush. Ik vind de kleur en de glans prachtig. De pigmentatie, structuur en kwaliteit van de blush zijn zeer goed. De pigmentatie is zelfs zo sterk, dat je met het aanbrengen voorzichtig moet zijn. Anders wordt deze blush al snel te heftig. Hij blijft gedurende de dag goed op mijn wangen zitten. Wel is de blush duidelijk warm van kleur en daarmee het meest geschikt voor mensen met een warme ondertoon.

Sleek Blush Rose Gold is verkrijgbaar vanaf 5,45 bij onder andere de Boozyshop.nl en makeupmusthaves.nl. Ook is Sleek bij enkele V&D filialen verkrijgbaar. En Bekijk op bol.com.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *