Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee

0 1

Ik zag dat ze bij het Kruidvat nieuwe body butters hadden in 4 verschillende geuren. Ik vind het fijn om mijn huid te verzorgen met een body butter. Gezien de lage prijs wilde ik deze wel proberen. Ik nam de Blueberry Lychee variant mee om te testen.

De verpakking
Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

De body butter zit in een plastice pot met draaidop. Een prima verpakking. Niet heel bijzonder maar wel functioneel. De opdruk ziet er fris en vrolijk uit.

Informatie op de achterkant:
Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

De butter zelf
Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

Kruidvat - Body Butter Blueberry Lychee

De body butter heeft een dikke, stevige substantie. Je moet het product uit de verpakking “scheppen”. Hij smeert goed uit en trekt snel in. De geur vind ik heerlijk. Mij doet de geur aan bosvruchten-yoghurt ijs. De geur blijft ook wel een aantal uur op een subtiele manier ruiken.
Hij voedt en hydrateert mijn huid op een prettige manier. Mijn huid voelt zacht aan en is niet meer droog en trekkerig.

Eindoordeel
Ik vind deze body butter van het Kruidvat een fijn product. Hij ruikt lekker en smeert prettig. Hij trekt snel in en laat geen vettige waas achter. Vooral dat laatste vind ik heel fijn, ik heb er een hekel aan wanneer je body butters nog lange tijd voelt zitten. Dat is bij deze van het Kruidvat zeker niet het geval. Ik ben ook fan van de geur en vind het heerlijk dat je deze subtiel blijft ruiken.
De body butter is ook verkrijgbaar in 3 andere geuren: Coconur Sheabutter, Olive Macadamia en Honey Cacaobutter.

Kruidvat Body Butter Blueberry Lychee kost €2,49 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *