Karma Double Dots

0 2

Op de blog van Vera Camilla zag ik enige tijd geleden de Tribal Earrings van Mise en Dior. In eerste instantie vond ik het maar vreemde dingen. Toch bleven ze in mijn hoofd zitten en nadat ik ging googlen op deze oorbellen merkte ik dat ik ze steeds leuker begon te vinden.
280 euro voor een paar oorbellen vond ik veel te duur. Ik ging op zoek naar goedkopere alternatieven. Ik kwam uit bij de Double Dots van Karma. Bij de juwelier te koop, voor een fractie van de prijs van de Dior variant.

De Double Dots zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Ik twijfelde tussen twee kleuren en wilde ze graag in het echt bekijken alvorens een keuze te maken. Helaas bleek dat nog best een lastige opgave. De verkooppunten staan niet on line en in Vianen, IJsselstein en Nieuwegein had geen van alle juweliers deze oorbellen in zijn collectie.
In Houten kwam ik ze per toeval tegen bij de Gold Point juwelier. Ze hadden verschillende kleuren en na de kleuren uitgebreid bekeken te hebben werd het dit paar:

Karma - Double Dots

Ik werd verliefd op de warme, rose achtige kleur van deze oorbellen. Net iets anders dan de witte parel, maar toch ook net zo chique.

Karma - Double Dots

Karma - Double Dots

Welke kleur dit precies is, dat weet ik niet. Dit was bij de juwelier ook niet bekend. Als ik de kleur vergelijk met de Double Dots uit webshops dan denk ik dat het de “Champagne pearl” variant is.

Karma - Double Dots

Karma - Double Dots

Karma - Double Dots

De oorbellen zijn gemaakt van zilver i.c.m. een imitatie parel. De voorste vol heeft een doorsnede van 6mm en de achterste een doorsnede van 14 mm.

Wat ik qua make up draag:
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB Cream
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– W7 Lightly Toasted Eye Shadow Palette
– L’oreal Super Liner Perfect Slim
– Maybelline Great Lash Mascara
– Etos Blush in de kleur 4080 – 206
– Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz
– MAC Viva Glam IV

Ik ben ontzettend blij met de oorbellen! Ik vind ze mooi staan en chique ogen. Ik krijg er ook regelmatig complimenten van anderen over. Ze zijn in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, maar ook in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld met diamantjes.

Karma Double Dots kosten €17,50 en zijn verkrijgbaar bij onder andere Quickjewels.nl.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *