Batiste Hint of Colour Droogshampoo

0 1

Helaas heb ik haar dat vrij snel vet wordt. Ik heb niet altijd voldoende tijd om het te wassen. Een droogshampoo kan helpen om het wassen een dagje uit te stellen en het haar er toch fris uit te laten zien. Ook geeft droogshampoo wat meer volume aan het haar. Wat ik een nadeel vind van veel droogshampoo’s is dat ze een witte waas in het haar achter laten. Over de Batiste Hint of Colour Droogshampoo las ik goede verhalen én hij zou geen witte waas achter laten. Ik besloot om hem zelf te proberen.

De verpakking
De droogshampoo zit in een spuitbus. Ik vind de opdruk vrolijk en speels. De Hint of Colour Droogshampoo is in twee kleuren verkrijgbaar: Medium & Brunette en Dark & Brunette. Ik heb de kleur Dark & Brunette.
Batiste - Droogshampoo

Informatie op de achterkant:
Batiste - Droogshampoo

Spuitmond:
Batiste - Droogshampoo

Ingrediëntenlijst:
Butane, Isobutane, Propane, Oryza Sativa (Rice) Starch, Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Distearyldimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, CI77491, CI77492, CI77499 (Iron Oxides).

De droogshampoo werkt als volgt: je spuit vanaf een centimeter of 30 de shampoo op je haarwortels. Vervolgens masseer je de shampoo in met je vingertoppen. Laat de shampoo 1 minuut intrekken en borstel vervolgens je haar door en breng het in model.
De shampoo zelf is gekleurd. Dit kan vlekker geven op je kleding, maar deze kun je verwijderen met een beetje zeep.

De test
Voor foto’s. Hier kun je goed zien dat mijn haar vet is bij de aanzet. Ook zit er geen volume in.
Batiste - Droogshampoo
Batiste - Droogshampoo

Het opspuiten van de droogshampoo:
Batiste - Droogshampoo

Het resultaat, nadat ik mijn haar heb doorgeborsteld:
Batiste - Droogshampoo
Batiste - Droogshampoo

Dat ziet er toch een stuk beter uit! De aanzet is niet meer vet en de shampoo heeft volume aan mijn haar toegevoegd. Ook laat hij geen witte waas achter.

Eindoordeel
De Batiste Hint of Colour Droogshampoo doet zijn werk prima. Het zorgt ervoor dat mijn haar er weer fris uit ziet en geeft volume, zonder een witte waas achter te laten.
Wat ik minder fijn vind is dat de shampoo afgeeft op mijn handen wanneer ik door mijn haar ga. Het is belangrijk om zo min mogelijk droogshampoo te gebruiken om dit te minimaliseren. Verder maakt de droogshampoo het haar wel wat stugger.

Batiste Hint of Colour Droogshampoo Dark & Brunette kost €5,99 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat en   Bekijk op bol.com

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *