Diorskin Nude Shimmer Powder Ambre

2comments 1

Hoewel ik gek ben op budget producten, vind ik high end producten vaak ook prachtig. De vormgeving en uitstraling geven vaak net dat extra luxe gevoel. Helaas vind ik de prijs over het algemeen minder prachtig.
In december hadden ze bij de Douglas een VIP avond waarbij je 25% korting kreeg op het gehele make up assortiment. Ik had ook nog een cadeaubon liggen die voor januari op moest. Tezamen zou dat een mooie combinatie kunnen vormen. Omdat ik normaliter vooral budget of mid-range make up koop, besloot dat ik mijzelf nu wel mocht trakteren op een high end product.
Ik had vooraf bedacht dat ik graag een product wilde welke als blush te gebruiken is. Ik heb niet heel veel blushes (2 blushes en een Shimmer Brick die ik als high lighter gebruik) en ik vind het leuk om bij verschillende looks ook af te kunnen wisselen met een andere kleur blush. Ook had ik al rondgekeken welke blush in aanmerking zou komen. Een belangrijk aspect was dat hij in ieder geval shimmer moest bevatten. Na wat rondneuzen kwam ik uit op de Dior Transat collectie. Dit is de zomercollectie van 2014, maar een aantal producten zijn nog steeds te koop.

De Diorskin Nude Shimmer Powder is in twee kleuren te koop: Rose en Ambre. Rose is een koelere roze kleur, Ambre is een warmere bronzen/oranje kleur. Omdat warme tonen mij doorgaans het beste staan besloot ik om de Ambre mee naar huis te nemen. Officieel is dit een gezichtspoeder, maar persoonlijk gebruik ik hem het liefst als blush.

De verpakking
In de winkel werd het poeder uit de verpakking gehaald om te laten zien. Ik was daar al onder de indruk van hoe prachtig de verpakking is. Eenmaal thuis werd ik alleen maar meer verliefd op de verpakking.
Het poeder zit verpakt in een kartonnen hoes:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Op de achterkant is informatie te vinden:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Als je de kartonnen verpakking open maakt komt dit tevoorschijn:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Hoe luxe ziet dit er uit? Ik werd er in ieder geval heel vrolijk van.

Onder het poeder zit een beschermzakje:
Diorskin Nude - Shimmer Powder AmbreDiorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Ook wordt er een kubakikwast bijgeleverd. De kwast is zacht en de haren zijn stevig. Hoewel ik persoonlijk een schuin afgesneden kwast fijner vind in gebruik, is met deze kwast ook prima te werken. Ik heb deze kwast gebruikt om het poeder mee aan te brengen voor de gezichtsfoto’s verderop in het artikel. Op de onderkant van de kwast staat het logo van Christian Dior afgebeeld.Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Het poeder zelf zit in een rond metalen doosje. De verpakking voelt stevig aan en sluit door middel van een magnetische sluiting. Deze magnetische sluiting versterkt voor mij het luxe gevoel. Wel is de verpakking gevoelig voor vingerafdrukken. Aan de binnenkant zit een spiegel.
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Op de achterkant staat nog wat informatie:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Ook zit er een boekje in met extra informatie over het poeder:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Het poeder
Met flits:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

En zonder flits:
Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Ziet dit er niet prachtig uit? Zoals je kunt zien zit het poeder boordevol met shimmers. Door de verdeling van de kleur in 4 compartimenten kun je zowel de lichte, als de donkere kleur gebruiken. Eventueel kun je ook de kleur van de letters ook nog eens apart gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle kleuren gezamenlijk te gebruiken.

Swatches
Op naar de swatches. Deze foto is gemaakt met flits. Links zie je alle kleuren gemengd. In het midden zie je het donkere compartiment en rechts zie je het lichte compartiment. Ik heb de kleuren van de letters niet apart geswatcht, maar gemengd met de achtergrondkleur van het compartiment.Diorskin Nude – Shimmer Powder Ambre

Zonder flits, de kleuren op dezelfde volgorde:
Diorskin Nude – Shimmer Powder Ambre

Het poeder is niet super gepigmenteerd. Dat vind ik niet erg, dat is ook niet de bedoeling van het product. De kleuren zijn goed op te bouwen en persoonlijk vind ik dit fijn. De lichte kleur is voor mij aan de te lichte kant, maar zou daardoor prima als highlighter kunnen dienen. Persoonlijk vind ik het mengen van de kleuren het mooiste effect geven. Het poeder heeft een zachte structuur.

Op het gezicht
Dit is mijn wang zonder blush:
Wang zonder product

Met de Diorskin Nude Shimmer Powder, met flits:
Diorskin Nude – Shimmer Powder Ambre

En zonder flits:
Diorskin Nude – Shimmer Powder Ambre

Full face:
Diorskin Nude – Shimmer Powder Ambre

Wat een prachtig product! Mijn huid ziet er uit alsof hij door de zon gebruind is, zonder dat het er nep uit ziet. De glans vind ik heel mooi en natuurlijk overkomen.Diorskin Nude - Shimmer Powder Ambre

Eindoordeel
Ik vind de Diorskin Nude Shimmer Powder in de kleur Ambre zeker een aanrader. Het poeder geeft een natuurlijke glow en een lichte bronzing aan het gezicht. De kleur is goed op te bouwen waardoor je voor een wat natuurlijker, of juist een heftiger effect kunt gaan. Hoewel hij in de winter al deze prachtige glow geeft, denk ik dat hij in de zomer de huid helemaal laat stralen.

De Diorskin Nude Shimmer Powder is een limited edition van de zomer 2014. Toch is hij nog wel bij een aantal winkels te koop, zolang de voorraad strekt.

Diorskin Nude Shimmer Powder Ambre kost €55 en is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas en de Bijenkorf.

2 Comments
  • Stefanie
    februari 15, 2015

    Wow heel mooi Fallon prachtig product en staat je goed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *