Mijn naam is Fallon (dat spreek je uit als Fellen) en ik ben de eigenaresse van Beauty Charm. Samen met mijn man, zoontje en katten ben ik woonachtig in Vianen.

Tijdens mijn studie SPH ben ik gaan werken in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Nadat ik mijn studie heb afgerond ben ik in de gehandicaptenzorg sector werkzaam gebleven. Op dit moment werk ik op een woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten. Op deze woonvoorziening wonen mensen die in grote mate behoefte hebben aan structuur, veelal voortkomend uit een stoornis binnen het autistisch spectrum, en gedragsproblematieken vertonen. Dit is voornamelijk gedrag wat als vervelend wordt ervaren voor/door zichzelf en door de omgeving (bij de meeste mensen is dit agressie naar zichzelf en naar anderen). Een ontzettend leuke en afwisselende baan die ook best pittig is.
Daarnaast neem ik deel aan de Ondernemingsraad van de stichting. Ik zit in de Commissie Sociaal Beleid en ben nu ook tijdelijk als secretaris werkzaam (ter vervanging van een zwangere collega). Deelnemen aan de OR vind ik een ontzettende leerzame en interessante afwisseling van het werken binnen de woonvoorziening.

Naast make-up heb ik nog een grote passie, namelijk katten. Al mijn hele leven ben ik gek op katten en ik kon niet wachten tot ik zelf katten in huis kon nemen. Ik heb Exotic Shorthair katten, een Perzisch Langhaar kat en een Siamese kat. Ik bezoek shows met hen en af en toe fok ik een nestje. Mijn katten zijn te bewonderen op mijn website www.cattery-momak.com.