MAC Viva Glam I

0 0

De echte MAC liefhebbers hebben vast wel eens van de Viva Glam edities gehoord. Elk jaar brengt MAC in samenwerking met een artiest een limited edition lipstick en lipglass uit. De verkoopprijs van deze lipsticks gaat naar het MAC Aids fonds. MAC heeft echter ook een aantal vaste Viva Glam kleuren, waarvan de verkoopprijs eveneens naar het Ais fonds gaat. Mijn zusje kocht een tijdje geleden de kleur Viva Glam I en ik leende hem voor een review.

De verpakking
MAC Viva Glam I 4 MAC Viva Glam I 6 MAC Viva Glam I 5

Op het doosje is alle informatie te vinden. De lipsticks uit de Viva Glam lijn hebben allen een andere finish. Viva Glam I heeft een matte finish.

MAC Viva Glam I 7

De huls ziet er bijna hetzelfde uit als de hulzen van de “normale” MAC lipsticks. Het verschil is dat de zilveren details roze zijn. Daardoor herken je een Viva Glam lipstick direct. Van de buitenkant vind ik het een mooi gezicht.

De lipstick
MAC Viva Glam I 8

Aan de binnenkant vind ik de roze details een iets minder mooi gezicht, omdat de kleur van de lipstick vaak minder mooi uitkomt in de huls.

MAC Viva Glam I 1 MAC Viva Glam I 3

Viva Glam is een prachtige baksteenrode kleur. MAC omschrijft hem zelf als een bruin blauwrood. Persoonlijk zie ik dat blauwe er niet per se in terug, dat bruine wel.

MAC Viva Glam I 2

Viva Glam I is ontzettend intens van kleur en zeer goed gepigmenteerd. De kleur is matte, maar glijdt desondanks gemakkelijk over de lippen. De lipstick is niet voedend en na een aantal uur begint hij licht uitdrogend aan te voelen. Matte lipsticks staan erom bekend dat ze de lippen uitdrogen en bij deze lipstick valt het mij zeker mee.
De kleur heeft een goede houdbaarheid, zeker wel een uur of 3 á 4 , afhankelijk van wat je eet of drinkt. De kleur trekt in de lippen en laat een stain achter.

Eindoordeel
Ik vind Viva Glam I een prachtige kleur. Een mooie diepe, baksteenrode kleur. De houdbaarheid van de lipstick is goed en daarnaast steun je met deze lipstick ook nog eens het Aids fonds. Ik vind hem zeker een aanrader!

MAC Viva Glam I kost €19,50 en is verkrijgbaar bij MAC.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *