MAC Brick lippotlood

0 0

In mijn laatste artikel vertelde ik over de MAC lipstick Viva Glam I. In dit artikel laat ik het bijpassende lippotlood zien: Brick.

De verpakking
MAC Brick lippotlood 4 MAC Brick lippotlood 5 MAC Brick lippotlood 6

Het potlood zit in een zwart kartonnen doosje, waarop de belangrijkste informatie staat. Het uiteinde van het doosje heeft dezelfde kleur als het potlood.

Het potlood
MAC Brick lippotlood 6 MAC Brick lippotlood 7

Het potlood was al gebruikt, vandaar dat het bruine gedeelte rood is. Het potlood heeft een zwarte buitenkant, en aan de achterkant zit een strook in de kleur van het potlood.

MAC Brick lippotlood 1 MAC Brick lippotlood 2

Het potlood is op zich prima gepigmenteerd, maar ik vind hem wel vrij stroef bijtekenen. Daarnaast vind ik hem ook nog eens behoorlijk droog aanvoelen. Met een lipstick over het potlood aangebracht vind ik het geheel alweer wat prettiger aanvoelen, maar nog steeds meer uitdrogend dan wanneer ik alleen een lipstick draag.

MAC Brick lippotlood 3

Zo ziet het potlood er op zichzelf full face uit. Als hij er eenmaal opzit, zit hij mooi.

Brick & Viva Glam I
MAC Brick lippotlood 2

Dit is hoe Brick er op zichzelf uitziet.

MAC Viva Glam I 3

En zo ziet Viva Glam I eruit.

Brick en Viva Glam I samen 1

En zo zien ze er samen uit. De kleur van Viva Glam I wordt dankzij het potlood wat donkerder en iets matter.

Het potlood zorgt ervoor dat de lipstick mooier op de lippen zit en wat matter is. De lipstick trekt minder snel in de lijntjes, blijft langer zitten én slijt egaler. De combinatie blijft samen toch zeker wel een uur of 5 mooi op de lippen zitten en overleefd een drankje en hapje met gemak.

Eindoordeel
Het potlood doet wat hij moet doen: hij zorgt dat de lipstick mooier uitkomt, langer blijft zitten, minder in de lijntjes trekt en nog egaler slijt. Nadeel van de potloden van MAC vind ik dat ze erg droog en stroef zijn en dan vind ik niet prettig aanvoelen. Dat geldt ook voor dit lippotlood. Met een lipstick eroverheen draagt hij wel een stuk comfortabeler, maar nog steeds is het potlood best wel uitdrogend. Eerst je lippen behandelen met een balsem of een voedende primer gebruikten voordat je het potlood aanbrengt is zeker een aanrader.

MAC Brick lippotlood kost €15,50 en is verkrijgbaar mij MAC online en in de counters. 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *