Lentekriebels TAG + mededeling

0 0

Wat een heerlijk weer is het toch de afgelopen dagen! Een heerlijk zonnetje en vogeltjes die continu fluiten. Ik merk dat ik er lentekriebels van krijg (ondanks dat het nog een beetje koud is). Het leek mij daarom leuk om de lentekriebels TAG in te vullen, welke bedacht is door Serena van Beautylab.

Maar eerst heb ik een huishoudelijke mededeling. Door wat veranderingen in mijn dagelijks leven ben ik een stukje drukker geworden. Ook verwacht ik de komende tijd het e.e.a. aan drukte. Om die reden heb ik besloten om 2 artikels per week te gaan plaatsen, op de woensdag en de zaterdag :) Nu op naar de TAG!

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?
Zon, bloemen die gaan bloeien, bomen die nieuwe blaadjes krijgen en de geboorte van allerlei jonge dieren. Ik associeer de lente ook sterk met de kleur groen, fluitende vogels, langer licht en heerlijk ruikende bloemen.

Plog 20-08-2015 Kattenfokken

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?
Wat mij betreft is de geur van verse bloemen een typische lentegeur. En dan vooral hyacinten en narcissen.

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?
Ik vind roze nagellak perfect voor de lente. En dan geen harde kleur, maar een hele lieve, zacht roze kleur. Liefst ook een wat lichtere kleur. Ook vind ik perzikkleurige nagellak erg mooi voor in de lente.

Essie Just Stitched Essie Tart Deco

4. Wat is je favoriete lente bloem?
Hyacinthen, dat zijn voor mij de ultieme lente bloemen. Ik vind ze heerlijk ruiken. Ook vind ik narcissen typische lentebloemen. Deze twee bloemen haal ik graag in huis. Ik vind ze mooi en ze ruiken lekker. Bijkomend voordeel: mijn katten eten deze bloemen niet, waardoor ik ze ongestoord kan laten staan op de tafel :)

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?
Roze oogschaduw. Dat vind ik echt een hele leuke trend, die wat mij betreft perfect bij de lente past. Ik gebruik graag de roze tint uit mijn Bobbi Brown palette, dus dat komt heel goed uit. Ook zijn glitters hot. Op de ogen hou ik wel van een glans en glitter trend. Highlighters zijn ook nog steeds een trend en daar word ik heel blij van. Ik ben dol op een sterk glanzende highlighter.
Qua kleding zie ik veel poeder roze kleurtjes in de winkel hangen. Ik hou van zacht roze kleuren qua kleding (mijn kast bevat behoorlijk wat van die items). Ook zie ik regelmatig kleding gemaakt van een suede achtige stof in de winkels hangen. Ook dit spreekt mij aan.

Bobbi Brown Telluride Eye Palette Bobbi Brown Telluride Eye Palette

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?
Ik heb nog geen favoriet lente-parfum. Hoewel ik in de lente wel liever een iets frisser parfum draag. Wel heb ik een parfum wat ik perfect bij de lente vind passen: Emozione. Misschien dat dit wel mijn favoriete lente parfum zou kunnen worden. Qua geurkaarsen vind ik frissere geuren lekkerder in de lente. Denk daarbij aan manderijn/mango geuren enzo. Voor zowel parfum als geurkaarsen geld: niet te kruidig in de lente en zomer, maar juist lekker zoet en fris.

Salvatore Ferragamo Emozione

7. Houd jij een lente schoonmaak?
Lol, nee. Ik hou sowieso niet van poetsen, ongeacht welk jaargetijde het is.

8. Wat is je favoriete lente accessoire?
Qua accessoires verandert er voor mij per seizoen niet zo belachelijk veel, behalve dan dat als het erg warm is, ik geen sjaal draag. Mijn zonnebril staat denk ik wel op nummer 1 voor wat betreft een lente accessoire.

OOTD Boef trui

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?
Nopez. Dit jaar werk ik de hele pasen. Waarschijnlijk zullen we het dan gezellig maken met een lekkere brunch. Misschien dat de kerk van de stichting een dienst houdt één van de paasdagen, dan denk ik dat ik daar naar toe ga met een aantal van de bewoners. Van de andere dagen is het rooster nog niet bekend, maar vooralsnog heb ik geen plannen. Met koningsdag ben ik dit jaar wel vrij, waarschijnlijk gaan we dan even de braderie over en misschien langs de kermis.

10. Omschrijf je favoriete lente outfit?
Ik ben een koukleum bij uitstek en vaak is het in de lente nog niet bijster warm. Ik loop meestal rond in een spijkerbroek met een basic top en een vest met een leuke sjaal. Dit is ook het meest praktische met mijn werk: krijg ik het warm kan ik een laagje uittrekken en andersom. Nu ik er over nadenk bedenk ik mij dat ik niet echt een favoriete lente outfit heb 😛

Ik hoop dat jullie de TAG leuk vonden om te lezen!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *