Kiko All Stars face palette in Pretty Rose

0 0

Kiko heeft steeds weer leuke, nieuwe limited editions. Zo hebben ze nu de Campus Idol collectie, met daarin verschillende producten. Ik laat vandaag het Pretty Rose face palette zien. Leuke bijkomstigheid: alle producten zijn nu afgeprijsd en dit palette kost nog maar €10,40!

De verpakking
Kiko all stars face palette Kiko all stars face palette Kiko all stars face palette

Om het palette zit een kartonnen doosje, waarop de belangrijkste informatie staat. Het palette zelf is vormgegeven in rood-paars. Het palette is gemaakt van karton en voelt stevig aan. Het heeft een licht rubberachtige finish. Daardoor voelt het wat luxer aan, maar wordt het ook wat sneller vuil. De vormgeving vind ik er leuk uitzien; het doet mij inderdaad aan high school denken.

Het palette
Kiko all stars face palette Kiko all stars face palette

Aan de binnenkant van het palette zit een spiegel, dat vind ik een pluspunt.
Links zie je de bronzer, in het midden de highlighter en rechts de blush. Er zijn 2 face paletten, de ene (Beauty Coral) is wat warmer, de andere (Pretty Rose) is wat koeler. Het verschil zit hem vooral in de bronzer en highlighter. De bronzer is in dit (Pretty Rose) palette wat lichter en de highlighter is meer roze. Zelf vind ik het wel prettig dat de bronzer wat lichter is, ik vind het anders toch al snel te heftig worden.

Kiko all stars face palette

Dit zijn de swatches. Van de bronzer en de blush komt voldoende pigment af. De highlighter zou van mij een stuk sterker gepigmenteerd mogen zijn. De poeders zijn ietwat poederig wanneer je kwasten wat harder zijn. Het gebruik van zachtere kwasten is aan te bevelen.

Kiko All Stars face pallette LEEG

Hier zie je mijn gezicht met allen BB cream en poeder.

Kiko All Stars face pallette BRONZER

Hier heb ik de bronzer aangebracht. Er komt goed veel kleur van de bronzer af, dus wees enigszins voorzichtig met het aanbrengen.

Kiko All Stars face pallette BLUSH

Hier heb ik de blush aangebracht, over de bronzer heen. Ik vind de kleur van de blush prachtig. Ook vind ik dat de blush en bronzer heel mooi combineren samen. Ze lopen mooi in elkaar over.

Kiko All Stars face pallette HIGHLIGHTER

Hier heb ik ook nog eens de highlighter aangebracht. Als je goed kijkt zie je hem wel zitten. Toch had de glans van mij nog wel een stuk sterker gemogen.

Ik heb de foto’s ook met een ringlamp genomen:

Kiko All Stars face pallette BRONZER LED

Hier draag ik alleen de bronzer.

Kiko All Stars face pallette BLUSH LED

Hier draag ik de bronzer en de blush.

Kiko All Stars face pallette HIGHLIGHTER LED

En hier draag ik ook de highlighter. Bij mijn oog zie je licht de glans van de highlighter terug.

Kiko All Stars face pallette HIGHLIGHTER LED 2

En op deze foto zie je de glans van de highlighter helemaal goed terug. In de blush zit overigens ook een lichte glans.

Kiko All Stars face pallette VOOR

Zo zag mijn gezicht er uit voordat ik met de poeders aan de slag ging.

Kiko All Stars face pallette NA

En zo zag mijn gezicht eruit nadat ik de bronzer, blush en highlighter uit dit palette had gebruikt. Het palette geeft een mooie kleur en glans aan mijn gezicht en het geheel matcht mooi met elkaar. De kleuren vind ik prachtig.

Eindoordeel
Ik vind de bronzer en blush in het palette erg mooi. Vooral de blush heeft mijn hart gestolen. Ondanks dat het palette er eentje is uit de koele-kleurenrange (en ikzelf meer van de warme kleuren ben), vind ik de kleuren verrassend goed staan. Alleen de highlighter stelde mij wat teleur. Ik zie graag veel glans in een highlighter, a la de Shimmer Bricks van Bobbi Brown of Soft ’n Gentle van MAC. De highlighter in dit palette is behoorlijk subtiel. Desalniettemin is dat natuurlijk ook een kwestie van smaak.
Al met al vind ik dat voor slechts €10,40 je zeker een mooi palette hebt.

Kiko All Stars face palette kost nu €10,40 en is verkrijgbaar bij Kiko, zowel in hun winkels als online

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *