Freedom mono eyeshadow Nude 207

0 0

Op het “I love beauty” event kreeg je bij de Boozyshop een presentje wanneer je boven een bepaald bedrag besteedde. Dit was een mono oogschaduw van het merk Freedom. Ik was nog niet bekend met dit merk en testte de oogschaduw uit.

De verpakking
Freedom mono eyeshadow nude 207 1 Freedom mono eyeshadow nude 207 2

De mono zit in een kartonnen doosje, waarop de belangrijkste informatie staat. Overigens staan de ingrediënten ook nog op de achterkant van de mono. Freedom is trouwens een cruelty free merk.

Freedom mono eyeshadow nude 207 3

De mono is gemaakt van plastic, de achterkant is zwart en de deksel is doorzichtig. Het voelt stevig aan.

De oogschaduw
Freedom mono eyeshadow nude 207 4 Freedom mono eyeshadow nude 207 5

Ik kreeg de kleur “Nude 207” mee. Een mooie, glanzende kleur.

Freedom mono eyeshadow nude 207 8 Freedom mono eyeshadow nude 207 6

De kleur is goed gepigmenteerd en voelt heel zacht aan. De kleur is op de swatch een beetje rood-bruin. Op het oog vind ik het een licht-gouden nude kleur. De kleur brengt heel makkelijk aan en laat zich goed blenden.

Freedom mono eyeshadow nude 207 7

Op het oog zorgt de oogschaduw voor een frisse oogopslag. Ik heb hier alleen de mono aangebracht op mijn ogen, tezamen met een beetje mascara. Ik vind het een hele mooie kleur. Hij verfrist en haalt op, zonder dat het er heel sterk opgemaakt uitziet.

Eindoordeel
Deze mono heeft mij blij verrast. Een prachtige kleur, die makkelijk in gebruik is. De oogschaduw is romig en heel goed gepigmenteerd. Ook laat hij zich gemakkelijk blenden. Hij kan perfect gebruikt worden in een look voor een glanzend accent. Ik vind het echter ook een mooie kleur om op zichzelf te gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je geen zin hebt in een uitgebreide ooglook, maar je toch iets meer op je ogen aan wilt brengen dan alleen een beetje mascara. De mono is daarnaast ook nog eens heel leuk geprijsd: slechts €1,99 betaal je. Wanneer je bij de Boozyshop voor meer dan €30 besteld krijg je een mono uit de Nude lijn van Freedom (waar deze kleur ook toe behoort) gratis.

Freedom mono eyeshadow Nude 207 kost €1,99 en is verkrijgbaar bij Boozyshop

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *