Douglas Home Spa Spirit of Asia

0 0

Douglas heeft, inmiddels alweer een aantal maanden geleden, een eigen “home spa” collectie uitgebracht. In deze collectie zitten allerlei producten, om thuis een spa ervaring te ondergaan. Denk aan shower foams, body scrub, handcrème, etc. De collectie bestaat uit verschillende geurlijnen, met elk hun eigen producten.
Tijdens de VIP night in december kreeg je bij iedere aankoop een gift. Ik koos voor een shower foam uit de Spirit of Asia lijn.

De verpakking
Douglas home spa spirit of asia 1 Douglas home spa spirit of asia 2 Douglas home spa spirit of asia 4

De verpakkingen van de producten uit de Spirit of Asia lijn zijn allemaal groen. De groene kleur is in het echt nog wat feller en donkerder dan op de foto. Een mooie kleur, die wat mij betreft prima bij het Aziatische thema past.
De flacon is vormgegeven zoals de meeste shower foam flaconnen dat zijn.  Op de achterkant is wat aanvullende informatie te vinden, zoals de ingrediënten:

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURETH-4, ISOPENTANE, GLYCERIN, ISOPROPYL, PALMITATE, ISOBUTANE, PARFUM, SORBITOL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, CITRIC ACID, LIMONENE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYLPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, LINALOOL, SODIUM BENZOATE, CITRAL, SINE ADIPE LAC, BAMBUSA VULGARIS SHOOT EXTRACT

De foam
Douglas home spa 5 Douglas home spa 6

De foam heeft een luchtige, romige structuur. Hij laat zich gemakkelijk verdelen en voelt heel rijk en romig aan op mijn huid. De geur verraste mij. Ik verwachte een zoete, ietwat gedempte geur. Zoet is de geur zeker, maar ik vind hem ook iets fris hebben. Het frisse in de geur heeft naar mijn idee wel wat weg van citrusvruchten. Overigens is de foam niet mierzoet, eerder zachtzoet met een vleugje frisheid. De geur is vrij sterk, op een hele fijne manier. Na het douchen ruik je de geur nog heel subtiel na. Zelf vind ik de geur heerlijk!

Eindoordeel
Ik vind dit een heerlijke shower foam. De geur vind ik erg lekker en de substantie voelt heel prettig, romig en voedend aan op mijn huid. Ik geniet elke keer weer wanneer ik hem gebruik. Er zit echter ook wel een nadeel aan deze shower foams: ze kosten €7,95 (200ml) en dat vind ik best prijzig. Voor die prijs zou ik hem voor mijzelf niet zo snel kopen (dat geldt overigens voor alle douchegels en foams. De hogere prijzen zijn het mij tot nog toe gewoonweg niet waard), maar als cadeautje is hij zeker perfect.

Douglas Home Spa Spirit of Asia shower foam kost €7,95 voor 200ml en is verkrijgbaar bij Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *