Bobbi Brown lip color in Nude

0 0

Een mooie, oud-roze kleur ontbrak nog in mijn lipstick stash. Ook wilde ik graag een lipstick van Bobbi Brown proberen. Toen ik bij een Douglas met Bobbi Brown counter was, liet ik mij adviseren en nam ik vervolgens de kleur Nude mee naar huis.

De verpakking
Bobbi Brown lip color Nude 1

De lipstick zit in een kartonnen doosje, waarop de belangrijkste informatie staat. De editie die ik heb komt uit de Sterling Nights collectie. Dit was de limited edition collectie van de feestdagen 2015. Het doosje en de lipstick huls zien er daardoor iets anders uit dan de gebruikelijke verpakkingen. Zo is het doosje normaliter zwart, maar in de Sterling Nights collectie is het doosje zwart met zilver.
De lipstickkleur zelf zit echter ook in de gewone collectie; het is dus geen limited edition.

Bobbi Brown lip color Nude 8

Dit zijn de ingrediënten die in de lipstick zitten.

Bobbi Brown lip color Nude 2

De huls is zwart met een zilveren band in het midden. Ook staat het logo van Bobbi Brown erop. De vormgeving doet mij denken aan die van Chanel. Ik vind het er strak en chique uitzien; helemaal mijn smaak. Het verschil tussen deze huls en de huls uit de gewone collectie. is dat het zilveren van deze huls in de gewone collectie goud is.

De lipstick
Bobbi Brown lip color Nude 3 Bobbi Brown lip color Nude 5

Dit is ‘m dan. Een prachtige oud-roze kleur. De vorm van de lipstick vind ik erg prettig, het werkt precies.

Bobbi Brown lip color Nude 9 Bobbi Brown lip color Nude 7

De lipstick is heel romig en glijdt soepel over de lippen. Hij is heel goed gepigmenteerd en bevat een lichte glans, die verdwijnt naarmate je hem langer draagt. De lipstick voelt heel prettig aan op de lippen. Bobbi omschrijft de kleur elf als een medium bruin-roze kleur. Op mijn lippen pakt hij uit als een oud-roze, waarin ik het bruine niet zo sterk terug zie. Ook omschrijft Bobbi de lipstick als semi-matte. Ik vind hem persoonlijk daar ietsjes te veel voor glanzen.
De houdbaarheid is, ondanks de romigheid prima. Hij blijft toch wel zo’n 3 uur mooi op de lippen zitten, waarbij hij egaal slijt en lichtjes een stain achterlaat. Na een maaltijd dient hij voor het mooie wel bijgewerkt te worden. Ook heeft hij de neiging om na verloop van dragen in de lijntjes te trekken.

Bobbi Brown lip color Nude 6

Zo ziet de kleur er full-face uit. Ik vind het een prachtige kleur, die elke dag kan. Hij zorgt ervoor dat ik er verzorgd uitzie, zonder heel opvallend te zijn.

Eindoordeel
Ik ben heel blij met deze nieuwe aanwinst. Ik vind het een fijne lipstick met een mooie finish; licht glanzend en na verloop van tijd wordt hij steeds matter. Hij voelt heel prettig aan op de lippen en geeft veel kleur af. Daarnaast vind ik de kleur ook nog eens prachtig. Ja, ik ben zeker te spreken over deze lipstick van Bobbi Brown.

Bobbi Brown lip color in de kleur Nude kost €27 en is verkrijgbaar bij Bobbi Brown, zowel online (Bobbi Brown, Douglas en Bijenkorf) als in de counters bij de Douglas en Bijenkorf.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *