W7 In the Buff Lightly Toasted Natural Nudes Eyeshadow Colour Palette

1 0

Een hele mond vol, het W7 In the Buff Lightly Toasted Natural Nudes Eyeshadow Colour Palette. Ik ben gek op oogschaduw paletten die bruin- en goudtinten bevatten. Ik had het W7 In the Buff palet al en deze beviel mij goed. Toen ik in de Op = Op Voordeelshop tegen het Lightly Toasted Palette aan liep, werd ik direct verliefd op de mooie kleuren die er in zitten. Voor de prijs (€7,99) hoefde ik het niet te laten. Vandaag vertel ik aan jullie wat ik van dit palet vind.

De verpakking
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette

De oogschaduws zitten in een stevige, tinnen verpakking. De verpakking heeft een bruin/bronzen kleur. De opdruk op de voorkant is in het geel, ook zit er reliëf in de deksel (de opdruk is hoger dan de rest van de deksel). Het geheel ziet er speels uit.
Op de achterkant staan de ingrediënten en andere informatie. Ook is te zien welke kleuren er in het palet zitten en hebben alle kleuren een naam gekregen. Dit vind ik leuk, ik vind de namen ook origineel bedacht.

De oogschaduws
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette

In het palet zit een kwastje en een spons applicator. Deze zijn niet van hele goede kwaliteit. Het kwastje is te hard. We vind ik het fijn om deze te gebruiken om oogschaduw onder mijn ogen aan te brengen.
Het palet bevat verschillende kleuren. Er zitten 2 matte kleuren in, de rest bevat glitter. Er zit een mooie highlighter in het palet. Verder zitten er verschillende bruintinten in, een roze tint en een rode tint, een paar goudtinten en een zwarte en blauwe tint. De kleuren zijn overwegend warm.

Swatches
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette
De eerste 6 kleuren; de bovenste foto is met flits, de onderste zonder.

W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette
De laatste 6 kleuren. Wederom de bovenste foto met flits en de onderste foto zonder flits.

De pigmentatie van de kleuren is prima in orde. De zwarte kleur had van mij wel nog wat intenser gemogen. De oogschaduws zijn zacht. Wel merk ik dat ze wat fall out hebben. Aftikken van de kwast voordat je de oogschaduws aanbrengt is een must.

Ooglook
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette
Ik draag hier Happy op het bewegend ooglid. In de arcadeboog heb ik Di Di aangebracht, deze heb ik naar boven uitgeblend. In de buitenste ooghoek draag ik Delilah. Teddy Bear heb ik op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoek aangebracht. Onder mijn oog heb ik Delilah in de buitenste ooghoek aangebracht. In het midden draag ik Di Di en in mijn binnenste ooghoek draag ik Teddy Bear.

Full face:
W7 Lightly Toasted Palette

Wat ik verder draag:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
– L’Oreal Super Liner Perfect Slim
– Maybelline Great Lash Mascara
Benefit Brow Zings
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB cream
– NYC Cover Stick Light
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– MAC Can’t get Enough
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Andere looks met het W7 Lightly Toasted Palette
W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette W7 Lightly Toasted Palette

Eindoordeel
Wat een fijn palet is dit W7 palet! De kleuren zijn goed gepigmenteerd en de oogschaduws zijn fijn om mee te werken. Ik vind de kleuren die in het palet zitten ontzettend mooi. Overwegend bruin en goud tinten, maar ook blauw, rood, zwart en roze. Tevens zit er een mooie highlighter in. De kleuren zijn overwegend warm van ondertoon en de meeste kleuren bevatten glitter. Toch zitten er ook twee matte tinten in. Door de vele kleuren die het palet bevat, is het palet veelzijdig en kunnen er vele looks mee gemaakt worden. Wel hebben de oogschaduws wat fall out, maar dit kun je voorkomen door je kwast eerst af te tikken. Ik vind het palet zeker een aanrader!

W7 In the Buff Lightly Toasted Natural Nudes Eyeshadow Colour Palette is verkrijgbaar vanaf €7,99 en is o.a. te koop bij de Op = Op Voordeelshop en bij verschillende webshops.

1 Comment
  • Stefanie
    maart 15, 2015

    Heel erg mooi!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *