Max & More Eyebrow Pencil

0 0

Ik schreef al eerder over producten van Max & More, namelijk de Mineral Blush en de Volumizing & Lengthening Mascara. Max & More is een budget merk dat bij de Action verkocht wordt. En met budget, bedoel ik ook écht budget. Veel producten zijn onder de euro. Ook zijn alle producten nog eens dierproefvrij. Ik had een tijdje geleden toen ik bij de Action was meerdere producten van dit merk meegenomen. Vandaag ga ik het Eyebrow Pencil in de kleur Brown aan jullie laten zien.

De verpakking
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Het potlood zit netjes verpakt. Het is onmogelijk om het potlood uit de verpakking te krijgen zonder de verpakking te beschadigen. Dat vind ik een plus, je weet zeker dat het product ook écht nieuw is.
Op de verpakking staat alle informatie over het potlood en ook op deze verpakking is weer duidelijk aangegeven dat het product dierproefvrij is.
Bij het potlood zit ook een puntenslijper. Netjes, vooral handig voor mensen die nog geen puntenslijper voor make up producten hebben. Normaal zijn het vooral de high-end merken die er een puntenslijper bij geven, daarom vind ik het extra leuk om te zien dat een budget merk als Max & More dit ook doet.

Het potlood
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Het potlood is vrij wimpel. Op de achterkant zit een spooly die prima functioneert. De dop daarentegen is een ander verhaal.
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

In de dop zit een puntenslijper verwerkt. Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waarom. Je krijgt al een puntenslijper bij het potlood, waarom zou je dat doen als de dop ook als puntenslijper fungeert? Uiteraard heb ik deze puntenslijper-dop uitgetest. Eerlijk? Wat een waardeloze puntenslijper. Het potlood viel gewoon niet te slijpen met deze puntenslijper. Het idee an sich vind ik wel grappig, maar van mij had dit niet gehoeven. Een normale dop had ik meer gewaardeerd.

Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Dit is de puntenslijper die ik bij dit potlood kreeg. Deze werkt wel prima en ik vind het erg fijn dat deze er bij zat.

Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Ook op het potlood staat informatie over het potlood.

Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Zo ziet het potlood er uit in natuurlijk licht.

Swatches
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

De bovenste foto is met flits, de onderste is in natuurlijk licht.
Het potlood is prima gepigmenteerd. De kleur heeft een warme ondertoon. Voor mij, als “red head”, is dit erg fijn, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor veel mensen met bruin haar minder prettig is. Het potlood is erg zacht en romig en glijdt makkelijk over de huid. Wel merk ik dat het daardoor wat lastiger is om hele dunne lijnen te trekken.

Dit zijn mijn wenkbrauwen zonder product:
Benefit Browzings

Dit is met de Max & More Eyebrow Pencil. De bovenste foto is met flits, de onderste foto zonder:
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Doordat het potlood erg zacht is moet je wat voorzichtiger te werk gaan. De lijnen worden anders al snel dik. Toch valt er met dit potlood prima te werken en ben ik tevreden over het resultaat. Het laat zich goed vervagen en blijft gedurende de dag goed zitten. Ik vind de kleur mooi en natuurlijk ogen.

Full face:
Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown

Wat ik verder draag:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
W7 Lightly Toasted Palette
– L’Oreal Super Liner Perfect Slim
Max Factor Masterpiece Transform Mascara
– Cartrice Prime and Fine Pore Refining Anti Shine Base
– Maybelline Dream Pure BB cream
– NYC Cover Stick Light
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
– Etos Blush in de kleur 4080-206
Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

Eindoordeel
Ik ben goed te spreken over het potlood. Ik vind de kleur mooi en het pigment is prima. Hij is wel wat zacht, waardoor je al snel dikkere lijnen krijgt en het lastiger is om hele dunne lijnen te tekenen. Door enigszins voorzichtig te werk te gaan is dit prima op te vangen. Persoonlijk vind ik het, zeker gezien de zeer lage prijs, geen probleem. De dikkere lijnen laten zich mooi vervagen voor een natuurlijk effect. Ik betrap mij er zelf op dat wanneer ik wat meer haast heb, ik dit potlood erbij pak om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Een potlood werkt toch net iets sneller dan een poeder. Zeker van de €0,59 die dit potlood (incl. puntenslijper) kost vind het zeker een budget aanrader! Die gekke dop die op dit potlood zit vergeten we dan voor het gemak maar even 😉

Max & More Eyebrow Pencil Kit Brown kost €0,59 en is verkrijgbaar bij de Action.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *