Catrice Prime and Fine Mattifying Powder

0 0

Om er voor te zorgen dat mijn T-zone niet al te veel gaat glimmen, gebruik ik een matterende poeder nadat ik mijn BB cream heb aangebracht. Ik gebruikte enige tijd een matterende poeder van Essence. Nu ik mijn tweede verpakking verbruikt had vond ik het tijd om een andere matterende poeder te proberen. Ik kwam uit bij de Catrice Prime and Fine Mattifying Powder Waterproof, in de transparante kleur.

De verpakking
241a

224

Het poeder zit in een simpele en strak vormgegeven verpakking. De deksel is glimmend zwart, de rest van de verpakking is doorzichtig. De verpakking voelt stevig aan. Het enige nadeel van de deksel is dat deze erg gevoelig is voor vingerafdrukken.
In de deksel zit een spiegel. Altijd een pluspunt wat mij betreft.

Informatie op de achterkant:
232a

 

Het product
Met flits:
Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Zonder flits:
Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Het poeder is, zoals je kunt zien, volledig mat. Het poeder heeft in de pan een licht huidkleurige teint.

Swatches
Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Zo op de vinger zie je een hele lichte, bijna witte, poeder.

Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Eenmaal op de huid zie je daar echter niets meer van.

Op het gezicht
Met alleen BB cream, nog geen poeder of andere make up:
Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Met de Catrice Prime and Fine Mattifying Powder:
Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Cartrice - Prime and Fine Mattifying powder

Sleek – Blush Rose Gold

Zoals je op de verschillende foto’s kunt zien, matteert de poeder op een mooie, natuurlijke manier. Van de lichte kleur die het poeder in de pan heeft, zie je op het gezicht niets meer terug.
Het poeder blijft goed op mijn gezicht zitten. Aan het einde van de middag gaat mijn T-zone wel wat glimmen, maar nog steeds stukken minder dan wanneer ik geen poeder zou dragen. Van de waterproof werking heb ik niets zo veel gemerkt. Een regenbui overleeft hij zeker niet.

Eindoordeel
Ik vind de Catrice Prime and Fine Mattifying powder een fijn poeder. Hij matteert het gezicht op een mooie manier en blijft een groot gedeelte van de dag goed zitten. Ik heb hem nu een aantal maanden in gebruik en ben er zeer tevreden over. De verpakking is degelijk en functioneel en de prijs is niet hoog. Ik vind dit product een aanrader. 

Catrice Prime and Fine Mattifying powder kost €4,99 en is verkrijgbaar bij het Kruidvat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *