Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz

0 0

Ik ben gek op glans, zeker op mijn wangen. Ik vind dat het een glanzende gloed op je wangen gezond staat en iemand laat stralen.
Ik kijk regelmatig op andere beautyblogs. Op Beautylab zag ik dat Serena de Shimmer Brick van Bobbi Brown in de kleur Bronze op haar wangen gebruikt. Ik werd verliefd op deze, op het oog zo mooie, Shimmer Brick. Ik ben wat research gaan doen en ontdekte dat er meerdere kleuren Shimmer Bricks zijn. Met €47 zijn ze echter behoorlijk aan de prijs.
Omdat de Shimmer Bricks toch in mijn hoofd bleven zitten besloot ik er een voor mijn verjaardag te vragen. Mijn man was zo lief mij deze te geven in de kleur Pink Quartz.

De verpakking
De Shimmer Brick komt in een simpele zwarte verpakking van plastic. De verpakking voelt stevig en degelijk aan.  Aan de binnenkant zit een spiegel. Ik vind de verpakking strak vormgegeven en chique ogen.

Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Informatie op de achterkant. Er zit 10,3 gram product in.
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

De Blush
De Shimmer Bricks zijn blushes. Door de vele glans zijn ze echter prima als highlighter te gebruiken. De stroken kunnen samen gebruikt worden, maar ook apart. Je zou er ook een ooglook mee kunnen maken.
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Met flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Zonder flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Zoals je kunt zien glanst het poeder flink. Het poeder ziet er flueelzacht uit op de foto’s en zo voelt hij in het echt ook.  In deze Shimmer Brick zitten een aantal bruine en roze stroken in verschillende tinten. De ondertoon van alle kleuren is warm.

Swatches
Stroken apart van elkaar met flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Stroken apart van elkaar zonder flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Alle kleuren samen met flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Alle kleuren samen zonder flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Zoals ik eerder schreef voelt het poeder zacht aan. Het is totaal niet brokkelig o.i.d. Sommige kleuren zijn wat beter gepigmenteerd dan anderen, maar allen glanzen ze prachtig. Vooral alle kleuren bij elkaar vind ik een mooie, oud-roze kleur geven.

Op het gezicht
Mijn wangen zonder iets er op:
Wang zonder product

Mijn wangen met de Bobbi Brown Shimmer Brick met flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Mijn wangen met de Bobbi Brown Shimmer Brick zonder flits:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Full face:
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Welke producten ik nog meer draag:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
– Kiko Color Fever Eyeshadow Palette in de kleur Coral Burgundy
– L’Oreal Super Liner Perfect Slim
– Max & More Volumizing & Lengthening Mascara
Benefit Brow Zings
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB cream
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder

Vooral op de foto’s zonder flits vind ik dat je prachtige glans goed kunt zien.

Hoewel het poeder prima gepigmenteerd is, vind ik niet dat je heel erg moet uitkijken met het aanbrengen op de wangen. Er komt voldoende kleur af voor een gezonde blos en met een blush-kwast kun je de Shimmer Brick goed aanbrengen. Ook is de kleur goed op te bouwen. Doordat het poeder niet kruimelig is ga je efficiënt met het poeder om. Ik heb de Shimmer Brick al een 3/4e jaar dagelijks in gebruik voordat ik deze op de foto zette en ik vind dat dit totaal niet aan het poeder is af te zien.

Persoonlijk gebruik ik de Shimmer Brick het liefst als highligter in combinatie met een blush. Ik doe dan de blush op nadat ik mijn BB cream heb aangebracht. Vervolgens poeder ik het geheel af om ten slotte op mijn jukbeenderen de Shimmer Brick aan te brengen. Op onderstaande foto draag ik de Shimmer Brick samen met de Etos Blush powder in de kleur 4080-206.
Bobbi Brown - Shimmer Brick Pink Quartz

Op bovenstaande foto draag ik de volgende producten ook nog:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
– W7 Lightly Toasted Eyeshadow Palette
– L’Oreal Super Liner Perfect Slim
– Max & More Volumizing & Lengthening Mascara
Benefit Brow Zings
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB cream
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder

Eindoordeel
€47 is zeker niet goedkoop voor een blush. Toch vind ik de Shimmer Bricks van Bobbi Brown iedere euro waard. Ik vind het een prachtig product. De pigmentatie is goed, het poeder is zacht en ontzettend fijn in gebruik en de glans vind ik prachtig. Je kunt veel kanten op met het product doordat je de stroken zowel individueel als samen kunt gebruiken. Steeds wanneer ik de Shimmer Brick draag krijg ik complimenten van mensen. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn Shimmer Brick en gebruik hem vrijwel iedere dag!

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz kost €47 en is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *