Max & More Volumizing & Lengthening Mascara

0 2

Bij de Action verkopen ze make up van het merk Max & More. Deze make up is zeer goedkoop. Ik had altijd het idee dat, gezien de lage prijs, deze make up niet van goede kwaliteit zal zijn. Toch heb ik recentelijk een mascara meegenomen om te testen. Voor de prijs hoefde ik het niet te laten (schrik niet, slechts 69 cent) en ik was toch wel benieuwd of de mascara nu echt zo slecht is als dat ik verwachtte.

De verpakking
De mascara zit verpakt in een kartonnen verpakking met plastic. De dop met daaraan de borstel zit niet op de mascara, zoals meestal het geval is, maar zit apart. Daardoor kun je goed zien wat voor een borstel het is en wat de grootte is. De mascara zelf zit met een dopje afgesloten. Wanneer je deze er af draait, kun je de dop met borstel er op draaien. Ik vind deze verpakking zeer hygiënisch. Je weet zeker dat niemand de mascara heeft open gemaakt en/of gebruikt heeft.

Max & More - Mascara

Informatie op de achterkant van de verpakking:
Max & More - Mascara

De mascara belooft de wimpers te scheiden, verlengen en te liften.
Max & More - Mascara

De ingredienten van de mascara:
Max & More - Mascara

Verder staat dit teken op de achterkant van de verpakking:
Max & More - Mascara

Wat goed dat deze mascara niet op dieren getest is! Hoewel ik make up merken die wel op dieren testen niet mijd, vind ik het wel positief wanneer make up merken niet op dieren testen. In mijn optiek zijn testen op dieren in de huidige tijd namelijk helemaal niet nodig in de cosmetica branche. Max & More verkoopt een mascara, voor een lage prijs, die niet op dieren is getest. Ik vraag mij dan toch wel af waarom sommige (veel) duurdere merken wel op dieren testen. Maar dat is weer een andere discussie.

Nu de mascara zelf:

Max & More - MascaraMax & More - MascaraMax& More - MascaraMax & More - Mascara

De borstel bestaat uit korte rubberen stekels. De stekels hebben verschillende vormen. Ik heb qua materiaal van de borstel niet echt een voorkeur. Wat ik belangrijker vind is dat de borstel niet groot is en de haren/stekels niet te lang zijn. Deze borstel voldoet hieraan prima.

Op mijn wimpers
Hieronder als eerst een foto van mijn wimpers zonder mascara en daarna met 1 laag mascara:
Max & More - Mascara

Max & More - Mascara

Wederom zonder en met mascara:
Max & More - MascaraMax & More - Mascara

De mascara doet niet heel veel voor mijn wimpers. Hij geeft niet de beloofde lengte en volume. Wel zorgt hij er voor dat mijn wimpers zwart worden en er daardoor meer uitspringen. Ook worden de wimpers goed gesepareerd. De substantie is wat aan de dunne kant, maar niet op een onprettige manier.

Hierbij een look met deze mascara, waarbij ik meerdere laagjes mascara heb aangebracht.:
Max & More - Mascara

Wat ik verder aan make-up draag op bovenstaande foto:
– Essence I Love Stage Eye Shadow Base
– W7 Lightly Toasted Palette
– L’oreal Super Liner Perfect Slim
– Maybelline Great Lash Mascara
Benefit Brow Zings
Etos Primer Refreshing
– Maybelline Dream Pure BB cream
– Cartrice Prime and Fine Mattifying Powder
Diorskin Nude Shimmer Powder Ambre
Essence Blush my Lips Lipstick

Eindoordeel
De Max & More – Volumizing en Lengthening mascara doet niet veel bijzonders voor mijn wimpers. Hij geeft niet heel veel lengte en ook geen volume. Wat hij voornamelijk doet is mijn wimpers zwart maken. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik vrij lastige, korte wimpers heb.
Toch ben ik niet ontevreden over deze mascara. Hij zorgt er namelijk wel degelijk voor dat mijn wimpers mooi uitkomen. Ik heb duurdere mascara’s die hetzelfde presteren. Ik heb gemerkt dat wanneer je meerdere laagjes mascara op doet, het effect ook beter wordt. De mascara blijft goed zitten, zonder te vlekken o.i.d.
Deze mascara is niet direct een mascara die ik iedereen aan zou raden vanwege het fantastische effect. Voor de prijs die je ervoor betaald is het absoluut een prima mascara. Zeker wanneer je een klein budget hebt zou ik deze mascara overwegen.

Max & More Volumizing & Lengthening mascara kost €0,69 en is verkrijgbaar bij de Action.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *